ΕΞΕΛΙΞΗ/Έφυγε... ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην ΚΟΠ

Close
ΕΞΕΛΙΞΗ/Έφυγε... ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην ΚΟΠ

Το θέμα με τα οφειλόμενα των ομάδων στα γήπεδα όπου αγωνίζονται, εγείρουν με επιστολή που στάληκε στην ΚΟΠ πριν από λίγες μέρες, οι αρχές των σταδίων και ζητούν στήριξη από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες κατέχει το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Θεωρούν ότι και η Πολιτεία και η ΚΟΠ έχουν υποχρέωση να φροντίσουν μέσα από ρυθμίσεις να διασφαλίσουν την καταβολή προς τα γήπεδα των υποχρεώσεων των σωματείων, επιβάλλοντας σε αυτά κυρώσεις. Στην επιστολή σημειώνεται ότι η Ομοσπονδία πρέπει να συμπεριλάβει τις υποχρεώσεις των ομάδων προς τα γήπεδα, στα κριτήρια αδειοδότησης της UEFA. 

Γίνεται λόγος για σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα γήπεδα στο νησί μας, εξαιτίας αυτού του φαινομένου. 

Σε πολλές περιπτώσεις οι ομάδες αφήνουν απλήρωτα και τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων, τα οποία πληρώνονται αναγκαστικά από τις αρχές των σταδίων (π.χ. έξοδα ηλεκτροφωτισμού, προσωπικού κλπ), κάτι που ανεβάζει στα ύψη το... νούμερο των απλήρωτων υποχρεώσεων τους και δημιουργεί στα γήπεδα σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

Εκ μέρους των ακόλουθων γηπέδων, κοινοποιήθηκε η επιστολή:

Μακάρειο Στάδιο

Τσίρειο Στάδιο

Στάδιο ΓΣΠ

Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης

Στάδιο Αμμόχωστος

ΑΕΚ Αρένα

Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος

Στάδιο Τάσος Μάρκου