Η DIGITAL TV τις δύο πρώτες εβδομάδες on air!

Close
Η DIGITAL TV τις δύο πρώτες εβδομάδες on air!

Mετά από δύο εβδομάδες (10 ημέρες σε airtime) που είμαστε live, παραθέτουμε κάποια analytics μας σε απόλυτους αριθμούς για να έχετε εικόνα για την απήχηση της DIGITAL TV στην κοινή γνώμη. Ο κύριος όγκος επισκεψιμότητας προέρχεται από την πλατφόρμα μας digitaltv.com.cy.

Προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
Την πρώτη εβδομάδα καταγράφηκαν 237,024 συνδέσεις στο stream μας με 18,047 συσκευές* κατα μέσο όρο ανά ημέρα.
Τη δεύτερη εβδομάδα καταγράφηκαν 347,412 συνδέσεις στο stream μας με 23,590 συσκευές* κατά μέσο όρο ανά ημέρα.
Από την πρώτη στη δεύτερη εβδομάδα η αύξηση που καταγράφηκε στην επισκεψιμότητα του stream είναι της τάξης του 46.7%.
Fun fact: σε 10 μέρες οι τηλεθεατές μας κατανάλωσαν περιεχόμενο συνολικής διάρκειας 24,060 ωρών.
Οι 584,436 συνδέσεις κατά τις πρώτες δέκα μέρες** λειτουργίας της DIGITAL TV είχαν μέσο όρο θέασης 2 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.
Fun fact: συνολικά τις δύο εβδομάδες σερβίραμε περιεχόμενο 4,386 Terabyte.
Το Facebook και το YouTube είναι δύο διαφορετικά streams και έχουν ξεχωριστές μετρήσεις. Το συνολικό reach της σελίδας μας στο Facebook είναι 139,324 χρήστες.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε οτι το video με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν το ρεπορτάζ που αφορούσε τις αποκαλύψεις του Αλ Τζαζίρα, το οποίο προβλήθηκε στο πρώτο κεντρικό δελτίο του καναλιού στις 12.10 και συγκέντρωσε 18,100 views.

Τα στατιστικά στοιχεία που σήμερα σας παρουσιάζουμε είναι πέραν των προσδοκιών μας. Αυτό που μας ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο είναι η προοπτική! Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένουμε αύξηση καθώς περνάμε στη δεύτερη φάση του launch μας κατά την οποία:

Θα λανσάρουμε τα σχετικά apps - για smartphone, tablets & smart TVs
Θα προσθέσουμε την υπηρεσία On-Demand στην ιστοσελίδα μας
Θα προσθέτουμε συνεχώς νέες εκπομπές στο πρόγραμμά μας
Τα πιο κάτω infographics μας δείχνουν κάποιες επιπλέον μετρήσεις σε ό,τι αφορά τα δημογραφικά στοιχεία των θεατών μας, τις συσκευές τους και τη θέαση πριν και μετά τις 5 μ.μ.

δδδδδ

ΑΠΟΕΛ43

ΑΠΟΕΛ

δδδδδ

Ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας. Καλή θέαση!

*Συσκευή: μετράμε τους users με βάση των συνδεδεμένων συσκευών, 1 συσκευή ίσως να είναι πολλαπλοί τηλεθεατές (πολλοί τηλεθεατές κάνουν mirror από το κινητό/tablet σε smart TV) - Από την άλλη ένας τηλεθεατής ενδεχομένως να έχει πέραν της μιας συσκευής.

**Ημερομηνίες on air: 12.10-16.10 και 19.10-23.10