Η νέα πρόκληση, τα μηνύματα των ουδέτερων και η πρόβλεψη του "Ντόμπρα"

Close
Η νέα πρόκληση, τα μηνύματα των ουδέτερων και η πρόβλεψη του "Ντόμπρα"

Ο Σωφρόνης Αυγουστή της επόμενης μέρας μέσω... της αθλητικής εκπομπής Super Monday. 

O 43χρονος τεχνικός έκλεισε το "κεφάλαιο" Απόλλωνας, άρχισε δουλειά... ενόψει της νέας πρόκλησης. Ήδη έστειλε το μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει. Προσωπική δουλειά, βελτίωση εκεί που εστιάζει ο ίδιος.

"Με τιμά ιδιαίτερα ότι έλαβα μηνύματα από οπαδούς άλλων ομάδων και μου είπαν πως ήταν ευχαριστημένοι με τη δουλειά μου. Αυτό με τιμά και μου δίνει δύναμη και ευθύνη να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο όταν θα δουλέψω σε κάποια άλλη ομάδα. Να προσφέρω και εκεί αυτά που δούλεψα. Πρέπει να βελτιώνομαι καθημερινά για να είμαι έτοιμος στο επόμενο μου βήμα."

Ο Σωφρόνης γνωρίζει το σκηνικό στην Κύπρο, το πόσο ευμετάβλητο είναι να είσαι προπονητής σε Κυπριακή ομάδα και περιμένει την ευκαιρία. Ανά πάσα στιγμή όπως δήλωσε μπορείς να βρεθείς σε ομάδα. Πρέπει να είσαι έτοιμος για να ανταποκριθείς.

"Αυτό που πρέπει να κάνει ένας προπονητής είναι να νιώθει έτοιμος ανα πάσα στιγμή μόλις του δοθεί η ευκαιρία. Να μπορεί να ανταποκριθεί γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να βρεθεί σε ομάδα."

Είναι δεδομένο πως θα τον δούμε σύντομα σε πάγκο μιας μεγάλης Κυπριακής ομάδας. Πως το βλέπει ο ίδιος; Άκρως επαγγελματικά...

"Από τη στιγμή που είναι η δουλειά μου και έχω αποφασίσει να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα, βλέπω μπροστά. Όπως έκανα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Έφυγα τρεις φορές από την ομάδα, αγωνίστηκα σε άλλες ομάδες και ακόμη και αν δεν αγωνίστηκα λεπτό (εννοεί όταν ήταν τερματοφύλακας στο ΑΠΟΕΛ) ξέρει ο Νεκτάριος. Πρέπει να σέβεσαι τους ανθρώπους εκεί που εργάζεσαι και σε πληρώνουν. Αν ανοίξει κάποια θέση που κάθε προπονητής θα τον ενδιέφερε να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα, θα αξιολογούσα την πρόταση. Αν είναι στα "θέλω" μου τότε θα δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα"

Πάντως ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είναι βέβαιος για το που θα καταλήξει...

"Σε μια μεγάλη Κυπριακή ομάδα. Δεν γνωρίζω ποιος προπονητής θα φύγει αλλά θα πάει σε μια μεγάλη ομάδα."

φδγδφγδφγδφγδφφγφγγ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL

Αντώνης Κωνσταντινίδης