ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Αν θέλουν να αποδοκιμάζουν είναι δική τους απόφαση..." (UPD)

Close
ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Αν θέλουν να αποδοκιμάζουν είναι δική τους απόφαση..." (UPD)

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιντιάκεθ μετά την δραματική νίκη επί της Δόξας...

Αρχικά: "Ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια. Η Δόξα άλλαξε πολύ στα τελευταία δυο παιχνίδια. Σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Το καλύτερο για εμάς σήμερα είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος και φυσικά το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο. Παλέψαμε ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Κάναμε κακό παιχνίδι σήμερα. Δεν καταλάβαμε το πλάνο της Δόξας ούτε είχαμε τον έλεγχο. Αποτύχαμε στο γήπεδο, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση. Αλλά ευτυχώς τα παιδιά πάλεψαν και κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες, δεν έχω να τους πω κάτι αλλά φυσικά θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τώρα έχουμε την διακοπή και θα δουλέψουμε να βελτιωθούμε".

-Ο κόσμος αποδοκίμασε στο τέλος. Πως το σχολιάζετε; "Δεν έχω να πω κάτι στον κόσμο. Τους σεβόμαστε. Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αν θέλουν να αποδοκιμάζουν είναι δική τους απόφαση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θέλουμε ο κόσμος να είναι χαρούμενος. Αν δεν είναι, πρέπει να βελτιωθούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους".

-Μετά την ΕΝΠ είπατε ότι δύσκολα θα επιτευχθούν οι στόχοι. Αυτό μπορείτε να το πείτε και σήμερα; "Δεν θυμάμαι αν το είπα αυτό, ίσως το είπα. Είπα ότι είχαμε δυσκολίες. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Σήμερα η απόδοση δεν ήταν καθόλου καλή, το παραδέχομαι αλλά παλεύουμε σαν ζώα. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα... Ακόμα και σε αυτή την... τραγική κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι τα τελευταία χρόνια κανένας δεν είναι χαρούμενος αν έρθουμε 4οι ή 5οι. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν εκεί και παλέψαμε με το ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο, αυτό είναι το όνειρο και ο στόχος. Αλλά πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ακόμα και σε μια πολύ άσχημη σεζόν για κάποιους, είμαστε εκεί! Είδα την Δόξα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, η Δόξα με το σκορ στο 1-0 είχε δοκάρι στο 83'. Το σκορ έληξε 2-0 για το ΑΠΟΕΛ. Δεν θυμάμαι αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Δεν ήμουν εκεί αλλά το είδα από την τηλεόραση. Σήμερα δεν παίξαμε καλά. Δέχομαι όλες τις κριτικές αλλά τα παιδιά πάλεψαν όσο μπορούν. Η ομάδα έχει πνεύμα, τα παιδιά παλεύουν. Παραδέχομαι ότι δεν παίζουμε όσο καλά μπορούμε".

Νικόλας Γωγάκης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

214