Καζαμίας: “Είχαμε πρόταση για Σιαθά όχι όμως από την επίσημη ΑΕΚ”

Καζαμίας: “Είχαμε πρόταση για Σιαθά όχι όμως από την επίσημη ΑΕΚ”

Στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” μίλησε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας και αναφέρθηκε στο θέμα του Θεοδόση Σιαθά.

Αρχικά… “Καταθέσαμε πρόταση ανανέωσης προς τον ποδοσφαιριστή. Αρνήθηκε και ανέφερε πως θεωρεί πως έχει κλείσει ο κύκλος του. Ξέρουμε πως πλέον δεν θα τον έχουμε τη νέα περίοδο

Αν είχε όρο στο συμβόλαιο να ανανεωθεί μονομερώς… “Αυτό είναι αλήθεια όμως θεωρήσαμε πως ήταν καλό να κάνουμε αναθεωρημένη πρόταση. Από την στιγμή ήταν κοφτό το όχι δεν ήταν μόνο οικονομικό το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον Θεοδόση όμως οφείλουμε να προστατεύσουμε το σωματείο”.

Αν υπήρχε πρόταση από την ΑΕΚ… “Είχαμε μια πρόταση όχι από την επίσημη ΑΕΚ και αυτό είναι προβληματικό. Μας ήρθε πρόταση μέσω μάνατζερ με όρους και ποσά. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι δεν θα μπούμε στη διαδικασία. Αν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση δεν θεωρείται πως έχουμε κάτι στα χέρια μας. Όποιος παίκτης δεν θέλει να μείνει στο σωματείο είναι ελεύθερος να φύγει όμως οφείλουμε να προστατεύσουμε το σωματείο. Είναι τα δικαιώματα για την ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή και πρέπει να τα διεκδικήσουμε. Ο ποδοσφαιριστής δεν ανήκει στη Νέα Σαλαμίνα όμως μέχρι τα 23 του χρόνια έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”.

Για το θέμα του προπονητή… “Θέλουμε τον χρόνο μας για τον προπονητή. Ο Μάκης Παπαιωάννου έχει μιλήσει με αρκετούς. Θα έχει επαφή με άλλους τόσους. Δεν αναζητούμε τεχνικό που θα καθίσει ένα χρόνο. Θέλουμε να αντιλαμβάνεται το μέγεθος να αποδεχθεί ότι είμαστε β κατηγορία και να έχει πλάνο και για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής κάνει όλες τις επιλογές και πρέπει να το αποδεχθεί και αυτό. Πολύ πιθανόν να είναι ξένο όμως δεν θα κλείσουμε πόρτες από τώρα”.

χφντρη