Κύριε Πρόεδρε είμαστε (όχι όλοι) μαζί σας

Κύριε Πρόεδρε είμαστε (όχι όλοι) μαζί σας

"Είναι κάτι που δεν τιμά κανένα, κάτι που δεν τιμά τη χώρα μας, κάτι που απομακρύνει τον κόσμο από τον αθλητισμό. Και θα πρέπει να ληφθούν σοβαρότατα μέτρα για να μην έχουμε ξανά τέτοιου είδους φαινόμενα", είπε ανάμεσα σε άλλα (δείτε εδώ) ο ΠτΔ μιλώντας για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες βδομάδες με τους κόκκινους φακέλους.

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, να είσαστε βέβαιος ότι... είμαστε μαζί σας. Ο δημοσιογραφικός κόσμος και κυρίως ο αγνός φίλαθλος που αγαπάει το ποδόσφαιρο, δεν θέλει άλλο να ακούει για φακέλους, ύποπτα παιχνίδια και τα συναφή. Θέλουμε να απολαμβάνουμε ποδόσφαιρο, να απολαμβάνουμε αθλητισμό. Τόσο απλά.

Την ίδια ώρα, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, θα ξέρετε πολύ καλά πως δεν είναι... ΟΛΟΙ με το μέρος σας. Όσοι "κρύβονται" πίσω από παρανομίες και ατασθαλίες, είναι... απέναντι από τους υπόλοιπους και κυρίως απέναντι από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ η οποία κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Αυτούς πρέπει να "νικήσετε".

Ανάλογες τοποθετήσεις ακούσαμε πολλές φορές από αξιωματούχους, στην πορεία των χρόνων. Δυστυχώς, λίγα πράγματα έγιναν επί της ουσίας.

Ελπίζουμε και αναμένουμε ότι αυτή την φορά δεν θα μείνουμε στα λόγια και μέσα από ΠΡΑΞΕΙΣ, το... καλό, θα νικήσει το κακό. Έτσι πρέπει για το συμφέρον του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου μας, της κοινωνίας μας.