Κέρκεζ στο Super Monday - "Σίγουρος ότι θα αλλάξει τα πράγματα στην ΑΕΛ ο Γιανέφσκι"

Κέρκεζ στο Super Monday - "Σίγουρος ότι θα αλλάξει τα πράγματα στην ΑΕΛ ο Γιανέφσκι"

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Digital TV, ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ και νυν της Τσουκαρίσκι. O Ντούσαν Κέρκεζ σχολίασε στο SUPER MONDAY την εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει η ομάδα του στο πρωτάθλημα της Σερβίας, τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΛ και όχι μόνο.

Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του: 

"Είμαι σε μία ιστορική ομάδα. Είναι για παράδειγμα όπως τον Άρη. Δεν έχει τόσα λεφτά όσο ο Άρης αλλά έχει πλάνο, έχει καλή ακαδημία" 

"Έχουμε 5 εκ. μπάτζετ αλλά είναι όλα μέσα. Ακαδημίες, γραφεία, όλα" 

"Πρέπει να έχουμε 7 Σέρβους στην εντεκάδα"

"Δεν νιώθω καλά όταν βλέπω την ΑΕΛ εκεί που είναι. Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα με Γιανέφσκι. Είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος"

"Δεν λέω ότι ο Σίλας δεν είναι καλός. Ίσως να χρειαζόταν κι΄άλλο χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΛ θα επιστρέψει"

"Ο Γιανέφσκι είναι πολύ σοβαρός και έχει εμπειρία, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει"

"Έχουν παίκτες σημαντικούς που είναι εκτός. Όπως ο Σάντος και Μεντόγεβιτς"

"Η ΑΕΛ θα μπορούσε να κερδίσει την Δόξα"

"Δεν είναι εύκολο όταν υπάρχει πίεση"

"Όταν ήμουν προπονητής δεν είχα τον κόσμο. Το καλό επέστρεψαν τώρα"

"Δεν ξέρω τι πήγε λάθος με Σϊλας. Είναι κρίμα αλλά εντάξει. Ο Σίλας είναι σοβαρός άνθρωπος και ξέρει την Κύπρο" 

"Ο Γιανέφσκι δεν έχει πολλές μέρες, η ΑΕΛ θέλει αποτέλεσμα. Έχει την εμπειρία. Ξέρει πολύ καλά πως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το αλλάξει"

"Ο Μιραλάς δουλεύει στην προπόνηση δεν έχει έρθει διακοπές. Περιμένω να βοηθήσει την ΑΕΛ"

"Η ΑΕΚ ήταν λίγο τυχερή που βρήκε την Παρτιζάν σε κακή κατάσταση. Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση" 

"Βελιγράδι και Λεμεσός είναι το ίδιο για μένα"

"Νοέμβριο θα έρθω στη Λεμεσό γιατί θα έχουμε διακοπή λόγω Μουντιάλ. Αν είναι έτοιμο το γήπεδο θα έρθω" 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Pilakoutas Super Monday DIGITAL