ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ/ΕΡΧΕΤΑΙ κάτι ΝΕΟ και πρωτοποριακό! (Λεπτομέρειες)

Close
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ/ΕΡΧΕΤΑΙ κάτι ΝΕΟ και πρωτοποριακό! (Λεπτομέρειες)

Ναι μεν ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου έχει βάλει… τελεία στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά παραμένει ενεργός στο χώρο που… μεγάλωσε και διέπρεψε. Είναι γνωστό ότι από το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, έχοντας ρόλο προπονητή της Κ16.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Τώρα, ετοιμάζει κάτι νέο και πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα, με στόχο να βοηθήσει την ανέλιξη των νεαρών παικτών (13-17 ετών, αγόρια-κορίτσια) με έναν ξεχωριστό τρόπο: Μεταφέροντας τις πλούσιες γνώσεις του μέσω διαδικτύου. Λόγω και της πανδημίας, ο Νεκτάριος κατέληξε στην επιλογή του διαδικτύου. Είναι στα... σκαριά το πρώτο online workshop νέων παικτών.

Βασικά έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την… πρεμιέρα. Στις 11 Οκτωβρίου και θα έχει... δυνατούς συνεργάτες με νυν άσους και όχι μόνο. Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή του με βίντεο...

enter " "

Το πρώτο online μάθημα είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, με... γερή έκπτωση. Για όλες τις πληροφορίες, η ομάδα υποστήριξης στο τηλεφωνικό κέντρο (22053755) είναι στη διάθεση του κοινού.

enter " "

Δώρα και εκπλήξεις στους συμμετέχοντες...

enter " "

Η ανάρτηση του Νεκτάριου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ! ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που αφορούν κάθε ποδοσφαιριστή και ποδοσφαιρίστρια ακαδημιών 13-17 χρονών. Μπές στο προφίλ μου, πάτα το link και προχώρα... __________________________ «Τα κίνητρα σε βοηθούν να ξεκινήσεις, οι συνήθειες πρωταθλητών θα σου δώσουν αποτελέσματα και ΕΠΙΤΥΧΙΑ» ___________________________ Το 1ο online workshop νέων ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένο για τις 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. _________________________ Πάρε το πλεονέκτημα που χρειάζεσαι για να ζήσεις το όνειρο σου πιο γρήγορα... _________________________ Μάθε τι έκαναν για να τα καταφέρουν και τι κάνουν ακόμα, 9 υψηλού επιπέδου πρωταθλητές και πάρε εργαλεία απο ειδικούς για να κάνεις καθημερινά ένα βήμα προς το επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρακτικά και χρήσιμα εργαλεία για καθημερινή βελτίωση σε όλους τους σημαντικούς τομείς ________________________ Για όλες τις πληροφορίες μπές στο link στο bio στο προφίλ μου, μπές στη σελίδα μου στο facebook και ακολούθησε τα 2 βήματα για την εγγραφή σου στο πιο πρωτοποριακό online workshop αποκλειστικά για ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες 13-17 χρονών. _________________________ #football #mindset #workout #passion #seminar #workshop #youth #development #online #self #knowledge #progress

A post shared by N e c t a r i o s | A l e x (@necalex119) on

enter " "