Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντίνος Λευκαρίτης μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του Sports1...
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
-"Πάντοτε ήμασταν κοντά στην ομάδα, όλη η οικογένεια".
Για την κάρτα φιλάθλου...
-"Μετά την κάρτα φιλάθλου νομίζω έχει ηρεμήσει ο κόσμος. Δεν βλέπουμε βία στα γήπεδα. Ο κόσμος χαίρεται να πηγαίνει στο γήπεδο. Δεν είναι αυτός ο φανατισμός. Κάποιοι λένε ότι έχουν μειωθεί τα εισιτήρια. Δεν είναι η κάρτα φιλάθλου ο μόνος λόγος. Εγώ υποστηρίζω την κάρτα την φιλάθλου. Εμείς δεν είχαμε ποτέ θέμα στην ομάδα μου. Μπορεί κάποιος σύνδεσμος να έθεσε το θέμα δεν πάμε στο γήπεδο δεν θέλουμε την κάρτα φιλάθλου, νομίζω ότι οι περισσότεροι από τον σύνδεσμο είναι ήδη μέσα στο γήπεδο με μια άλλη ιδιότητα ίσως. Στην Λάρνακα δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν πηγαίνεις να παραγγείλεις μια πίτσα και πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου...δεν καταλαβαίνω γιατί να μην δέχεσαι να δώσεις την ταυτότητα σου και τα στοιχεία σου για την κάρτα φιλάθλου".
-"Το μεγαλύτερο πρόβλημα θεωρώ είναι το οικονομικό. Αν περάσεις από τις καφετέριες είναι γεμάτες. Δεν βλέπουν μόνο ένα αγώνα. Πίνεις ένα εσπρέσο με 3 ευρώ και μπορείς να δεις τρεις αγώνες την ίδια ώρα. Γιατί να σηκωθείς να πας στο γήπεδο; Άρα το πρώτο πρόβλημα είναι η τηλεόραση. Ναι μεν χάσαμε φιλάθλους από το γήπεδο αλλά από την άλλη πιάσαμε χρήματα από τα κανάλια τα οποία στο παρελθόν ούτε στα όνειρα μας δεν βλέπαμε. Πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας και η νοοτροπία μας. Στην Αγγλία υπάρχει η τηλεόραση αλλά ο κόσμος πάει στο γήπεδο. Πάει στο γήπεδο γιατί τον ευχαριστεί".
Για τη διαφθορά...
-"Στην Κύπρο το τόσο το κάνουμε ακόμα τόσο...Θεωρώ ότι σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται κάποια πράγματα. Δεν είναι σαν μια μικρή κοινωνία που ψάχνει τον μύρμηγκα να τον κάνει κάμηλο. Ναι μπορεί να γίνονται κάποια πράγματα αλλά μεγαλοποιήσαμε πολύ το θέμα αυτό. Με όλο τον σεβασμό και εσείς οι δημοσιογράφοι επειδή υπάρχουν πολλά κανάλια, σταθμοί και βγάζουμε καθημερινά προγράμματα, στο τέλος της ημέρας ακούμε και διάφορα τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας".
-"Και η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας και το ΑΠΟΕΛ και όλες οι ομάδες, έχουν μια νοοτροπία, τα διοικητικά συμβούλια τους είναι σοβαρά οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτε μεμπτό πάνω στο οτιδήποτε έχει γίνει όπως λένε ορισμένοι".
Για τη φετινή ΑΕΚ και τις άλλες ομάδες...
"Η ΑΕΚ εάν δεν είχε τους τραυματισμούς, θεωρώ ότι μπορούσε να προχωρήσει. Το πρωτάθλημα να είναι λίγο μακριά σε θέμα βαθμών, αφού έχουμε τέσσερις ομάδες μπροστά μας και δεν είναι εύκολο αυτό. Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και το Μάιο θα κάνουμε τη σούμα".
"Φέτος είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Βλέπουμε μια Ομόνοια και μια Ανόρθωση πιο δυνατές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ένα ΑΠΟΕΛ που ναι μεν έκοψε πίσω αλλά τώρα που είναι εκτός Ευρώπης θεωρώ ότι θα ανέβει. Ένα Απόλλωνα ο οποίος πέρασε και εκείνος τα διάφορα και βλέπουμε μια άνοδο στις εμφανίσεις του. Μια ΑΕΛ που είναι δυνατή. Η εξάδα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστική".