Οι προβλέψεις (ποδοσφαιριστών) για τον ΤΕΛΙΚΟ...

Close
Οι προβλέψεις (ποδοσφαιριστών) για τον ΤΕΛΙΚΟ...

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ολυμπιακό επικοινωνήσαμε με ποδοσφαιριστές της πρώτης κατηγορίας και μας έκαναν τις προβλέψεις τους.

Γιώργος Μερκής, ΑΠΟΕΛ

δσαδσα

"Ο Ολυμπιακός έχει ενθουσιασμό που είναι κάτι που περιμέναμε.  Η Ανόρθωση από την άλλη έχει μια εμπειρία και θέλει να βγει και στην Ευρώπη, που το πάλευε μέσω του πρωταθλήματος και δεν τα κατάφερε.  Επίσης θέλει και τον τίτλο που της λείπει εδώ και χρόνια. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα η Ανόρθωση λόγω εμπειρίας θα καταφέρει να κερδίσει με 2-0."

Γιώργος Βασιλείου, Απόλλων

φδσ

"Θα είναι ισορροπημένο παιχνίδι, 50-50 και ο πιο τυχερός κατά την γνώμη μου, που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα θα πάρει το Κύπελλο.  Βλέπω τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 2-1."

Στέλιος Δημητρίου, Ερμής

δσαδσα

"Δεν βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ.  Ο Ολυμπιακός έχει τον ενθουσιασμό λόγω της σεζόν που κάνει.  Η Ανόρθωση όμως έχει το πλεονέκτημα λόγω της ιστορίας της και την εμπειρία που έχουν οι παίκτες και ο Τιμούρ. 1-0 η Ανόρθωση"

Μηνάς Αντωνίου, ΑΕΛ

δσα

"1-1 και νικητής στα πέναλτι η Ανόρθωση.  Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.  Υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες, με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.  Θα κριθεί στην λεπτομέρεια.  Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Ανόρθωση."

Νικόλας Εγγλέζου, Δόξα

δσαδσα

"Νομίζω θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι.  Ισως οδηγηθεί στην παράταση και όποιος έχει τα περισσότερα ψυχικά αποθέματα θα το κατακτήσει. Λόγω ονόματος και ιστορίας νομίζω η Ανόρθωση έχει ένα μικρό προβάδισμα.  2-1 η Ανόρθωση στην παράταση"

Θεοδόσης Σιαθάς, Νέα Σαλαμίνα

δσαδσα

"Σίγουρα και οι δύο ομάδες είναι ανεβασμένες.  Νομίζω 2-1 θα νικήσει η Ανόρθωση"

Δημήτρης Δημητρίου, Απόλλων

δσαδσα

"2-1 η Ανόρθωση στην κανονική διάρκεια ή ισοπαλία και στα πέναλτι να κερδίσει η Ανόρθωση"

Ονησίφορος Ρουσιάς, Ερμής

δσαδσα

"Στενό σκορ με σφιχτές άμυνες, θα είναι ένας αγώνας 50-50".