Όλτρα για την πρόκριση: "Θέλουμε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ"

Όλτρα για την πρόκριση: "Θέλουμε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ"

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά και την σπουδαία πρόκριση της ΑΕΚ...

"Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους, για το κλαμπ, για τους οπαδούς. Είμαστε σίγουρα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ"

"Πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Δεν είμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έδειξε την σωστή αντίδραση σήμερα. Στα τελευταία λεπτά υποφέραμε καθώς με ένα γκολ του αντιπάλου θα πηγαίναμε στην παράταση"

Αν νιώθει ωραία στην ομάδα της ΑΕΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος από την οργάνωση της ομάδας. Είναι απίστευτοί οι φίλαθλοι, είναι εκπληκτικοί. Έχω εξαιρετικούς παίκτες που μπορώ να δοκιμάσω πράγματα. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, δεν έχουμε κρατήσει ποτέ το μηδέν αν και βρίσκουμε τις λύσεις επιθετικά. Είναι πολλά τα καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι."

Για τις πετυχημένες αλλαγές"Και στα δύο παιχνίδια μας έδωσαν πράγματα. Είμαστε πολύ καλύτεροι με τις αλλαγές που έγιναν. Στην αρχή έγιναν κάποιες αλλαγές για το επιθετικό κομμάτι, στην συνέχεια όμως για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Και ο Μικέλ και ο Μάμας έκαναν εξαιρετική δουλειά στο διάστημα που έπαιξαν."

213221

ερρερερερε