Οργανωμένοι ΑΕΚ για... όλα/"Χάσαμε το πρωτάθλημα κυρίως από δικά μας λάθη"

Οργανωμένοι ΑΕΚ για... όλα/"Χάσαμε το πρωτάθλημα κυρίως από δικά μας λάθη"

Μέσω ανακοίνωσης οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ μοίρασαν συγχαρητήρια στο καλαθοσφαιρικό και πετοσφαιρικό τμήμα για τα double που σημείωσαν και για το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστειλαν το μήνυμα ότι μοναδικός στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα.

Στην ίδια ανακοίνωση ενημερώνουν για αιμοδοσία αλλά και τουρνουά φούτσαλ.

Αναλυτικά:

Κατ´αρχάς θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ για το DOUBLE και που κάθε χρόνο μας κάνουν περήφανους. Θέλουμε να δώσουμε επίσης συγχαρητήρια και στην γυναικεία ομάδα του βόλευ που έκανε DOUBLE και εξασφάλισε την άνοδο στην 1η κατηγορία εκεί όπου και της αξίζει.

Η φετινή σεζόν έφτασε στο τέλος της, με την ομάδα μας να τερματίζει στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Κονφερενς Λιγκ.  

Μια παράξενη σεζόν που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας, εφόσον για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίστηκε σε προκριματικά Champions League, και σε ομίλους Europa League. Ακόμη, η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία έγινε η δεύτερη ομάδα στο νησί που προκρίθηκε από ομίλους και προκρίθηκε σε φάση νοκ αουτ ευρωπαικής διοργάνωσης.

Το όνομα της Α.Ε.Κ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ακούστηκε σε όλα τα μέρη της Ευρώπης. Η ομάδα μας φέτος έκανε τον απλό κόσμο να ταξιδέψει για πρώτη φορά στη ζωή του, έκανε χιλιάδες οπαδούς μας να ταξιδέψουν δύο και τρείς φορές σε όλη την Ευρώπη για να στηρίξουν την ομάδα. Αξέχαστες θα μείνουν οι μεγάλες πορείες που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος σε Πολωνία, Σλοβακία και Αγγλία.

Πριν 10 χρόνια η έξοδος της ομάδας μας στην Ευρώπη ήταν μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια όμως, η έξοδος στην Ευρώπη θεωρείται απλά η εκπλήρωση του ελάχιστου στόχου για φέτος. 

Αυτό από μόνο του καταδεικνύει πόσο μεγάλωσε αύτη η ομάδα.

Δυστυχώς, χάσαμε τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος κυρίως από δικά μας λάθη όπως οι μεταγραφές Ιανουαρίου.
Λάθη έγιναν, και πάντα θα γίνονται, σημασία έχει η διοίκηση να αντιληφθεί ποια λάθη έγιναν και να τα διορθώσει για να μην επαναληφθούν την επόμενη χρονιά.

Για κάποιους η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη και για κάποιους όχι. Ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του και σκεπτόμενος καθαρά μετά το τέλος του πρωταθλήματος αφού δει και αναλύσει την συνολική εικόνα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει και απαιτά, μοναδικός στόχος να είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Σε λίγο καιρό ταξιδεύουμε και πάλι στο άγνωστο για την μεγάλη μας αγάπη.

Κλείνοντας, θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον μεγάλο κόσμο της ομάδας που στήριξε από την αρχή τον σύνδεσμο.

Με αφορμή το παρών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με μερικές από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιθούν από τον σύνδεσμο τον μήνα Ιούνιο:

1. Στις 20 Ιουνίου από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 στο οίκημα του Συνδέσμου   θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία εις μνήμης των:
XPIΣTINA ΔPOYΣIΩTH
ΔHMHTPHΣ ΔHMHTPIOY
ΓIΩPΓOΣ KΩNΣTANTINOY
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠOYΠAZH
ANTPEAΣ KΩNΣTANTINOY
XPIΣTOΣ ΘEOΔOYΛOY.
ΡΕΝΟΣ ΑΝΤΡΕΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΑΣΤΙΔΗΣ 

Καλούμε όλα τα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο να στηρίξουν έμπρακτα την αιμοδοσία, γιατί η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο έρχεται πάντα πρώτη. 

2. Στις 25 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή, θα διοργανωθεί τουρνουά Φούτσαλ στα καινούργια βοηθητικά της ομάδας μας με χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ όπου: 

- Η κάθε ομάδα δικαιούται μέχρι 7 παίκτες. 
- Η συμμετοχή είναι 70 ευρώ για κάθε ομάδα. 
- Η τελευταία μέρα για να δηλώσετε συμμετοχή είναι μέχρι τις 21 Ιουνίου στα εγκαίνια των γηπέδων μας.  

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη δήλωση της συμμετοχής σας θα γίνονται μέσω της σελίδας μας αλλά και στα εγκαίνια.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ
Larnaka Guardians