Παπαχαραλάμπους για Σαββίδη: "Ότι και να κάνει είναι παράνομο-Ο κ. Σαββίδης και η άλλη Επιτροπή δεν υπάρχουν"

Close
Παπαχαραλάμπους για Σαββίδη: "Ότι και να κάνει είναι παράνομο-Ο κ. Σαββίδης και η άλλη Επιτροπή δεν υπάρχουν"

Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους σχετικά με την τοποθέτηση του Χάρη Σαββίδη το μεσημέρι της Παρασκευής στο KERKIDA NET.

Ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προς το πρόσωπο του Ερευνών Λειτουργού, σημείωσε πως τους κοροϊδευε ενώ είπε χαρακτηριστικά πως όταν ένιωσε την στήριξη του ΑΚΕΛ εκτραχύνθηκε. 

Οι τοποθετήσεις του...

"Έχει συγχυστεί ο κ. Σαββίδης. Του έστειλε ένα βίντεο από την Αμερική ο κ. Παπασταύρου. Είναι το ίδιο βίντεο που πήγε στην UEFA κατά της ΚΟΠ. Δεν υπάρχει κατάθεση, είναι ένα βίντεο το οποίο τους κωδικούς του USB τους κρατά ο κ. Παπασταύρου."

"Δεν μας δίνει την κατάθεση προαποφασιζόμενος πως είναι απόρρητη. Του είπα να μας φέρει ένα πρακτικό πως έγινε η κατάθεση, υπάρχει ένα έντυπο που υπογράφουν όλοι όσοι έχουν δώσει κατάθεση. Μας έστειλε ένα πρακτικό πως έγινε συμφωνία Σαββίδη-Παπασταύρου μέσω βίντεο. Αυτό το βίντεο είναι προσβάσιμο από τον κ. Παπασταύρου". 

"Από που κι' ώσπου ένα μέλος της Επιτροπής να δεχθεί έτσι πράγμα; Ούτε κατάθεση έπιασε, ούτε τηλεδιάσκεψη έκανε όπως μας είπε. Όταν ένιωσε την στήριξη του ΑΚΕΛ εκτραχύνθηκε".

"Πως είναι δυνατόν η κατάθεση που έγινε η αιτία να διαλύσει την Επιτροπή να μετατραπεί σήμερα σ' ένα USB; Αν θέλει δηλαδή ο κ. Παπασταύρου αύριο το πρωί το κλείνει ή το αλλάζει;"

"Ότι και να κάνει ο κ. Σαββίδης είναι παράνομο. Ο κ. Σαββίδης είναι εξωτερικός ερευνών λειτουργός. Ο κ. Σαββίδης και η άλλη Επιτροπή πλέον δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανονισμός για να ορίζουμε εξωτερικούς ερευνώντες λειτουργούς. Πως είναι δυνατόν να είναι εξωτερικός λειτουργός στη νέα Επιτροπή;"

Αντώνης Κωνσταντινίδης