Το πιστεύει ο πρόεδρος, ας το πιστέψουν και οι υπόλοιποι!

Το πιστεύει ο πρόεδρος, ας το πιστέψουν και οι υπόλοιποι!

Ο Άντρος Καραπαττάκης, έδωσε το σύνθημα, οι υπόλοιποι πρέπει να ακολουθήσουν.

Σε μία δύσκολη εποχή τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε βαθμολογικό ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, βγήκε μπροστά, έδειξε στο έπακρο πως το πιστεύει, ωστόσο η μπάλα πλέον είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ. 

Οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί που θα γράψουν την ιστορία, αρχής γενομένης το παιχνίδι κόντρα στον Άρη το ερχόμενο Σάββατο μέσα στην ΑΡΕΝΑ.

Με πιθανή νίκη οι "κιτρινοπράσινοι" μπαίνουν ξανά για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου, αποκτώντας και την απαραίτητη ψυχολογία την οποία χρειάζονται για την δύσκολη τελική μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, την προηγούμενη Τρίτη έζησε διά ζώσης την κατάκτηση της κούπας στην καλαθόσφαιρα κάτι που θα ήθελε να ζήσει και με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πιστεύει, το έγραψε, ώρα για πράξεις από τους πρωταγωνιστές.

0j9