Αμφίβολος ο Άνχελ Γκαρθία με ΑΠΟΕΛ, αυτό σίγουρα προκαλεί ανησυχία στον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζει πολύ καλά πως να διαχειριστεί απουσίες. Στην Πάφο ταξίδεψε με κομβικές απώλειες (Ρομπέρζ, Αϊτόρ), έφυγε με "διπλό" όμως.
Το πλάνο νίκης δεν αλλάζει για την ΑΕΚ. Είναι δύσκολος ο αγώνας, είναι ντέρμπι αλλά πήρε "διπλό" στο ΓΣΠ χάρη στο πλάνο του Νορβηγού τεχνικού. Κέρδισε κατά κράτος το κέντρο, αυτό έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στον πρώτο γύρο.
Ο Μπεργκ μας έχει συνηθίσει σε πλάνα... μαεστρίας. Θα δείξει αν θα πράξει κάτι ανάλογο σήμερα. Παίζει στην έδρα του, οι παίκτες του πέρσι πληγώθηκαν πολύ από τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Το πλάνο είναι ένα και δεν αλλάζει. Χαρακτήρας, ενέργεια, πάθος και αποφασιστικότητα. Αυτό θέλει ο κόσμος, αυτό θέλει ο προπονητής, αυτό θέλουν οι παίκτες.

