Ρουμάνος μίλησε για ΣΤΗΜΕΝΟ ματς στην Κύπρο

Close
Ρουμάνος μίλησε για ΣΤΗΜΕΝΟ ματς στην Κύπρο

Ο Ρουμάνος Alexandru Iacob που έπαιξε στον Εθνικό το 2015/16 και στην Πάφο την επόμενη σεζόν, ήταν φιλοξενούμενος σε εκπομπή στην πατρίδα του στο κανάλι της ιστοσελίδας gsp.ro και όταν ρωτήθηκε αν έπαιξε ποτέ σε στημένο αγώνα, είπε ότι αυτό έγινε όταν ήταν στην Κύπρο. Δεν αναφέρει συγκεκριμένα το παιχνίδι αλλά παραθέτει λεπτομέρειες.

"Ναι, νομίζω και στην Ρουμανία. Δεν ξέρω αλλά άκουσα κάτι μετά. Αντίθετα, στο εξωτερικό ναι συμμετείχα, το κατάλαβα σε κάποια στιγμή. Όταν ήμουν στην Πάφο πήραμε την άνοδο. Ένα χρόνο προηγουμένως στον Εθνικό σωθήκαμε από διαβάθμιση στην τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην Πάφο.

Στον Εθνικό στην πρώτη κατηγορία, κατάλαβα την ώρα ενός αγώνα ότι έπρεπε να λήξει ισοπαλία. Ένας συμπαίκτης μου που σκόραρε 7 γκολ και τα πέντε από πέναλτι, έχασε ένα πέναλτι. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Ζήτησα να γίνω αλλαγή αλλά όλες οι αλλαγές είχαν γίνει μέχρι το 50ο λεπτό.

Ήμασταν μπροστά με 2-0 μέχρι το 80' και τράβηξαν το ματς τόσο ώστε να ισοφαριστούμε. Ήταν 2-2 στο 90+10', κάτι τέτοιο. Ο αρχηγός που έπαιζε στην μεσαία γραμμή, μεταφέρθηκε στο κέντρο της άμυνας στα τελευταία 10 λεπτά. Μετά τον αγώνα εκείνο είπα ότι δεν θέλω να παίζω στην Κύπρο".

Πιο κάτω η εκπομπή του gsp.ro και ΕΔΩ το δημοσίευμα

34t34t