Το SUPER MONDAY έκανε... πρεμιέρα!

Close
Το SUPER MONDAY έκανε... πρεμιέρα!

Βράδυ Δευτέρας με πρεμιέρα για την αθλητική εκπομπή Super Monday, στο κανάλι μας, DIGITAL. Στον... αέρα για σχεδόν 2,5 ώρες, από τις 20:15 μέχρι τις 22:40. Μία μεγάλη ομάδα στο στούντιο, μια εκπομπή με πολλές καινοτομίες, πλούσια θεματολογία και καλεσμένους μέσω Skype.

Το πρώτο μέρος περιελάμβανε συζήτηση για τα ξένα πρωταθλήματα. Σε συντονισμό του Στέλιου Αναστασίου οι εκλεκτοί συνάδελφοι Μάριος Βατυλιώτης και Βόρις Καραγιάννης, που κατέχουν άριστα όσα γίνονται στην Ευρώπη, σχολίασαν την διεθνή θεματολογία. Τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν πλέον την... έδρα τους και δεν είναι άλλη από το Super Monday.

δφφδφδ

Ακολούθησε το Β΄μέρος, με θεματολογία καθαρά για την τοπική ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Στον συντονισμό ο Θωμάς Φραντζής και ο Στέλιος Αναστασίου. Μαζί τους οι συνεργάτες της εκπομπής, πρώην διεθνείς άσοι και νυν προπονητές, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Έγινε πλήρης ανάλυση των παιχνιδιών της αγωνιστικής, με σχόλια από Νεκτάριο και Σίνισα.

δφφδ

Ακολούθησε ανάλυση φάσεων από τον Ηρακλή Τσίκινη, με συντονισμό από την Ελίνα Πασενίδη. Ο πρώην διεθνής Ελλαδίτης διαιτητής σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τους αγώνες του Σαββατοκυρίακου.

ξηη

Επιπλέον, έγιναν συνδέσεις με Μακάρειο και Τσίρειο. Οι συντάκτες του Kerkida.net, Αντρέας Ψάλτης και Χριστόφορος Μιχαηλούδης, σχολίασαν αντίστοιχα τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Απόλλων και ΑΕΛ-ΕΝΠ. "Καλεσμένος" μέσω τηλεφώνου και ο Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη του Απόλλωνα.

δσδσδσ

Ο συντάκτης της ιστοσελίδας μας, Αντώνης Κωνσταντινίδης, μέσω Skype αναφέρθηκε στον κορυφαίο Κύπριο της αγωνιστικής, μια ενότητα που θα φιλοξενείται μόνιμα από την εκπομπή. Το δημοσιογραφικό team του kerkida.net επέλεξε για αυτή την βδομάδα τον Κωστάκη Αρτυματά.

*Μπορείτε να παρακολουθείτε την εκπομπή κάθε Δευτέρα στις 20:15 από το digitaltv.com.cy ή από την ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net