Ένα ερώτημα που στριφογυρίζει στο μυαλό των ΑΕΚτζήδων... είναι το "Τι θα πράξει στην τριάδα του "1" ο Τσάβι Ρόκα;".
Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν οι Πίριτς, Τούμπας, Στυλιανίδης και Παρασκευά, με τον τελευταίο όμως να μην υπολογίζεται λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη προ εβδομάδων.
Γνωστή σε όλους η εμπειρία των δύο πρώτων με τον νεαρό της παρέας Δημήτρη Στυλιανίδη να παίρνει συνεχώς εμπειρίες στις προπονήσεις και στις αποστολές τον τελευταίο χρόνο.
Μπορεί να μην έχει την απαραίτητη εμπειρία ωστόσο, θεωρείται ένα από τα ταλέντα των ακαδημιών της ομάδας, με αποκορύφωμα πως είναι και από τα βασικά γρανάζια της Εθνικής Κ19.
Την περσινή αγωνιστική σεζόν ο Ισπανός Τ.Δ., απέκτησε τον Μίλος Γκόρντιτς με την μορφή δανεισμού όντας κάτω των 22 και κατάλογο Β' χωρίς όμως να αγωνιστεί λεπτό με τον Κίμωνα στο στήθος.
Ο Τσάβι Ρόκα θα δώσει την ευκαιρία στον νεαρό κίπερ, Δημήτρη Στυλιανίδη ή ΑΕΚ θα προχωρήσει και σε μεταγραφή τερματοφύλακα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν;;
