Τον στέλνει... δανεικό στον Ολυμπιακό

Τον στέλνει... δανεικό στον Ολυμπιακό

Την παραχώρηση του Xένρη Μπέιτς Ανδρέου στον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

"Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία για την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού, του Xένρη Μπέϊτς Ανδρέου στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην φετινή αγωνιστική περίοδο (2024/25).

Ευχόμαστε στoν ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία."

Λίγο αργότερα και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΑΕΚ Λάρνακας για δανεισμό του ποδοσφαιριστή Henry Bates Andreou, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-2025.

Ο Andreou, ο οποίος έχει ύψος 1,93μ αγωνίζεται ως κεντρικός ή αριστερός αμυντικός και έχει αγωνιστεί με τις ακαδημίες της Arsenal αλλά και της ΑΕΚ Λάρνακας. Την αγωνιστική περίοδο 2021-22 είχε αγωνιστεί ως δανεικός στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας με την ομάδα της Ομόνοιας Αραδίππου.

Καλωσορίζουμε τον Henry Bates Andreou στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

enter