Γήπεδο Λεμεσού/"Κλειδώνει" συμφωνία

Γήπεδο Λεμεσού/"Κλειδώνει" συμφωνία

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποπεράτωση των εργασιών στο νέο γήπεδο Λεμεσού. Τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο. 

554544554

Η παράδοση του γηπέδου από το Τμήμα Δημοσίων Έργων στον ΚΟΑ προγραμματίζεται να γίνει στις 5 Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να προκύψει κάποια μικρή καθυστέρηση.

Ένα σημαντικό θέμα που “καίει” τις Λεμεσιανές ομάδες, πέρασε στην τελική ευθεία. Αναφερόμαστε στο ετήσιο ενοίκιο που θα πληρώνουν οι ομάδες στον ΚΟΑ. Μετά από αρκετές επαφές μάθαμε ότι κλειδώνει ένα ποσό γύρω στις 450 χιλιάδες ευρώ. 

Δεν μπορούμε να γράψουμε ότι το συγκεκριμένο ποσό αφήνει ικανοποιημένες τις ομάδες, καθώς περίμεναν ότι θα είναι σαφώς μικρότερο το ποσό. 

Το σημαντικό από τούδε και στο εξής, είναι να πέσουν όσο πιο σύντομα γίνεται οι υπογραφές ανάμεσα στον ΚΟΑ και την εταιρεία Triple AAA Stadium Limassol Ltd, που θα έχει την ευθύνη για τη διαχείριση του γηπέδου. Για να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνα το γήπεδο, πρέπει πρώτα να... τρέξουν (και) ένα σώρο λειτουργικά θέματα, κάτι που θα γίνει μόλις υπογραφεί η συμφωνία.

Στέλιος Αναστασίου