ΚΕΡΚΕΖ: "Χάσαμε αλλά.../ Επιτέλους παίξαμε σε ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα"

Close
ΚΕΡΚΕΖ: "Χάσαμε αλλά.../ Επιτέλους παίξαμε σε ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε...

"Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τους 3 βαθμούς. Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος, χάσαμε. Κανονικά πρέπει να είμαι ικανοποιημένος επειδή είχαμε αρκετούς νεαρούς. Χάσαμε το παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι κερδίσαμε κάποιους παίκτες. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ, αλλά είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος διότι επιτέλους παίξαμε σε ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα.

Αποφασίσαμε να παίξουμε με τρία στόπερ, δεν έχουμε καν τρεις. Αλλά έπρεπε να είμαστε ασφαλείς διότι ξέραμε ότι η Ομόνοια είναι επικίνδυνη από τα άκρα και τις αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η έλλειψη εμπειρίας.

Δεν είναι δικαιολογία αυτό, χρειάζεται να δουλέψουμε γι' αυτό. Αλλά η αίσθηση μου είναι ότι αξίζαμε την ισοπαλία. Γι' ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στην Ομόνοια, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε από την Λεμεσό και μας στήριξε".

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα: "Πάνω - κάτω είμαστε η ίδια ομάδα με πέρσι. Είχαμε τον αποκλεισμό απ' την Ευρώπη, θέλαμε και λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν οι τρεις παίκτες που ήρθαν στο τέλος. Ποτέ δεν κλαίω για τους τραυματίες, είναι μέρος του παιχνιδιού. Για να είναι οι παίκτες στο ρόστερ, αξίζουν να είναι εκεί είτε νεαροί είτε μεγάλοι. Όσον αφορά τους Κύπριους, δεν είναι μόνο λόγω τραυματισμών που παίζουν, σε κάθε παιχνίδι παίζουν 3-4 Κύπριοι". 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

enter " "