Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα...
Ο προπονητής της ΑΕΛ είπε:
"Καλή χρονιά σε όλους. Νομίζω έγινε ένα καλό παιχνίδι. Είχε 4 γκολ και αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό είναι δική μου ευθύνη.
Μετά το 2-0, αλλάξαμε κάποια πράγματα, ανεβήκαμε, σκοράραμε, ισοφαρίσαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο τέλος έμεινε το 2-2.
Το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κανένα εύκολο παιχνίδι. Η Δόξα είναι τελευταία, παλεύει για τη σωτηρία της. Όλες οι ομάδες προσπαθούν.
Δεν ψάχνω δικαιολογίες γιατί δεν κερδίσαμε, αλλά για να παρακολουθούμε καλύτερα παιχνίδια στο μέλλον, πρέπει να έχουμε καλύτερα γήπεδα με κόσμο, χρειαζόμαστε ball-boys, εν έτη 2020 δεν υπάρχουν αρκετά ball-boys και κάποιοι άλλοι πρέπει να είναι καλύτεροι απ΄ όσο παρουσιάστηκαν. Δεν θέλω να μιλώ για τους διαιτητές, αλλά αν θέλουμε καλύτερα παιχνίδια, πρέπει να βελτιωθούν"