"Στην Κερκίδα" ο Στέλιος/"Πάμε με άλλον αέρα-Εύκολα ή δύσκολα... η ΑΕΛ"

Close
"Στην Κερκίδα" ο Στέλιος/"Πάμε με άλλον αέρα-Εύκολα ή δύσκολα... η ΑΕΛ"

Και με τρίτο καλεσμένο ολοκληρώθηκε η αθλητική ενημέρωση σας την Πέμπτη, 21/01/2021 στο νέο αθλητικό μαγκαζίνο της Digital TV, "Στην Κερκίδα". Μετά τους Δημήτρη Δασκαλάκη, Κώστα Σεραφείμ ακολούθησε ο εκ των MVP του φετινού Ερμή, Στέλιος Δημητρίου. Ο κύπριος αριστεροπόδαρος μπακ ήταν καλεσμένος του Άρη Κυριάκου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του...

Πως βιώνεις τις μέρες σου στον Ερμή; "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ερμή. Κοντεύω τις 100 συμμετοχές στον Ερμή. Είναι πολύ σημαντικά όλα τα παιχνίδια για μένα. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά."

Η τελευταία νίκη μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση; "Πιστεύω ήταν θέμα να έρθει η πρώτη νίκη. Έχει αλλάξει η ψυχολογία. Για κάποιες συγκυρίες δεν παίρναμε βαθμούς. Πάμε με άλλον αέρα στον αυριανό αγώνα. Έχουμε ίσες πιθανότητες να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη."

Για τον αγώνα της ΑΕΛ με την Δόξα; "Έχω δει την Δόξα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δεν έχει κερδίσει τους τελευταίους δυο αγώνες, νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η ΑΕΛ."

Ποια είναι τα φαβορί; "Όπως είπε και ο Δασκαλάκης νωρίτερα, είναι και οι 4 ομάδες εκεί. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ λεπτές."

φγδφγδφφγδφ