(ΝΕΟ) Σενάριο... για "Στέλιος Κυριακίδης" και όχι μόνο

(ΝΕΟ) Σενάριο... για "Στέλιος Κυριακίδης" και όχι μόνο

Πολύ σοβαρό το θέμα που προέκυψε με το "Στέλιος Κυριακίδης", με την Πάφο και τον Ακρίτα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς να προσπαθούν να βρούνε την λύση, ώστε να μην αναγκαστούν οι δυο ομάδες να παίζουν εκτός πόλης τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Ένα σοβαρό σενάριο που υπάρχει είναι να αναβληθεί για φέτος η αντικατάσταση του ταρτάν στο "Στέλιος Κυριακίδης" και να παίξουν κανονικά εκεί φέτος οι δυο ομάδες.

Ταυτόχρονα, να αρχίσουν έργα αναβάθμισης στο "Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας" ώστε το 2023/24 να φιλοξενήσει Πάφο και Ακρίτα.

Το... τελικό πλάνο περιλαμβάνει πλήρη ανακαίνιση του "Στέλιος Κυριακίδης" ώστε να γίνει ένα υπερύγχρονο γήπεδο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των δυο ομάδων της πόλης.

Αν βρεθεί ο τρόπος να υλοποιηθεί το πλάνο που περιγράφουμε, τότε Πάφος και Ακρίτας θα παίξουν φέτος στο "Στ.Κυριακίδης" και τα επόμενα χρόνια στο "Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας", μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης ανακαίνιση του "Στ.Κυριακίδης" και να μεταφερθούν μόνιμα πλέον εκεί.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύπλοκο το ζήτημα καθώς για να γίνει οποιαδήποτε... κίνηση με το "Στέλιος Κυριακίδης" θα πρέπει να συναινέσουν και οι Αρχές του σταδίου. Είναι και το θέμα με το ταρτάν πολύ σημαντικό καθώς ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός αθλητών που προπονείται εκεί.