ΑΝΟ/Με απουσίες αλλά με κόσμο και… κίνητρο!

ΑΝΟ/Με απουσίες αλλά με κόσμο και… κίνητρο!

Μπορεί να υπάρχουν πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα και αρκετές απουσίες στο σημειωματάριο του Μουνιόθ, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πτοεί τον Ισπανό και τους συνεργάτες του, ο οποίος ζήτησε την νίκη από τους ποδοσφαιριστές του, ειδικά για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Τσίρειο Στάδιο απόψε (2000+).

Το έργο της Ανόρθωσης για βαθμολογικό κέρδος δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς απέναντι της έχει μια ΑΕΛ που έδειξε να σταθεροποιεί την απόδοση της, ιδιαίτερα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, δεχόμενη έτσι αρκετά δύσκολα κάποιο τέρμα.

Με τους Λόρια, Πάντσεον, Ιωάννου και Εμπραλίτζε να είναι εκτός και τον Σαμπό να είναι αμφίβολος, η σημερινή ενδεκάδα μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές μορφές.

Βάσει του τι δοκίμασε στις προπονήσεις υπάρχουν διάφορες εκδοχές.

Η μια φέρνει τον Κεραυνό στον «άσσο», τους Κίκο, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Αμπαρτζουμιάν στην άμυνα, τους Αρτυματά, Κορέια και Λάζαρο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τους Νινγκά, Φερέιρα και Γουαρίς να παίρνουν θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή. 

Η άλλη φέρνει ένα σχηματισμό 3-5-2 με τους Χαρογιάν, Κορρέα και Μπαϊσίνο να αποτελούν την τριάδα στην αμυντική γραμμή, τους Κίκο και Αμπαρτζουμιάν στα δύο άκρα, με τους Αρτυματά, Χρυσοστόμου (Κορέια) και Λάζαρο να παίρνουν θέση στη μεσαία γραμμή. Τις δύο θέσεις στην επίθεση θα καλύψουν κατά πάσα πιθανότητα οι Φερέιρα-Γουαρίς.

Πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Ουάρντα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αναφέραμε.

sdgdfg

Άλλωστε όπως είχαμε υπογραμμίζει σε προηγούμενο μας άρθρο, ένα από τα δυνατά σημεία της Ανόρθωσης είναι και το γεγονός ότι μπορεί να γίνει απρόβλεπτη ως προς τον καταρτισμό σχηματισμού.

Μένει να επέλθει η νίκη, όποιο σχηματισμό κι’ αν τελικά επιλέξει ο Μουνιόθ.

Σάββας Πηλακούτας