Ο Αλέξης Γαρπόζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Monday της Digital TV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ανόρθωση που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα αυτή τη φορά από την Πάφος FC με 3-1, έχοντας κακή εικόνα στο “Στέλιος Κυριακίδης”.
Ανάμεσα σε άλλα είπε στους Θωμά Φραντζή και Στέλιο Αναστασίου:
“Ο Οκκάς είπε ότι δεν ήταν έτοιμη η ομάδα για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι όσα προβλήματα και να έχει η Ανόρθωση, η εμφάνιση της δεν είναι αντάξια της ιστορίας της. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα άμεσα. Υπάρχουν τρόποι και πρέπει να τους βρουν όσοι εργάζονται εκεί. Όταν φοράς τη φανέλα της Ανόρθωσης πρέπει να είσαι αντάξιος των απαιτήσεων”.
“Είναι στενάχωρη η εικόνα της Ανόρθωσης. Το πρωτάθλημα μας θέλει δυνατή την Ανόρθωση. Υπάρχει μια έδρα που όταν έχει ρυθμό η ομάδα, μπορεί να πάρει παιχνίδια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει ποιοτικούς παίκτες ή καλό προπονητή… Πρέπει να βρεθεί λύση”.
Δείτε το βίντεο της εκπομπής:
