Μίλανιτς: "Τα πάντα είναι δική μου ευθύνη!"

Μίλανιτς: "Τα πάντα είναι δική μου ευθύνη!"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάρκο Μίλανιτς μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ...

-Αρχικά: "Μετά από μια τέτοια ήττα είμαστε απογοητευμένοι αλλά το αποτέλεσμα δεν δείχνει όσα έγιναν στο γήπεδο. Σε πολλές στιγμές ήμασταν κοντά στο να κάνουμε κάτι πολύ καλό αλλά δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σκόραρε σε όλες τις φάσεις που είχε. Ακόμα και στο ημίχρονο πίστευα ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε και ήμασταν κοντά στο να σκοράρουμε αρκετές φορές. Στα τελευταία 10 λεπτά προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε πολύ με δυο φρέσκους παίκτες και δεχθήκαμε δυο αυτογκόλ με κόρνερ. Όλα πήγαν λάθος σήμερα".

-Μετά το παιχνίδι με τον Ακρίτα είχατε πει ότι χρειάζεται χρόνος. Είχατε δυο βδομάδες να δουλέψετε αλλά η εικόνα ήταν η ίδια, ένα σχόλιο: "Αυτή είναι η δική σας γνώμη".

-Ο Μ.Ιωάννου αγωνίζεται για 2ο σερί παιχνίδι δεξιά και ενώ στην θέση αυτή υπάρχουν 3-4 άλλοι ποδοσφαιριστές: "Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στο κέντρο αλλά πιστεύω ότι όταν παίζει στο μάξιμουμ του, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός ακραίος και το έδειξε".

-Μια εικόνα σταθερά μέτρια έως κακή από την Ανόρθωση. Ποιες είναι οι δικές σας ευθύνες; Νιώθετε πίεση για τη θέση σας στον πάγκο; "Τα πάντα είναι δική μου ευθύνη, φυσικά! Δεν πάμε καλά. Κερδίσαμε μόνο 2 παιχνίδια και έχουμε διαρκώς τα ίδια προβλήματα. Ααλλά μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, για παράδειγμα είναι δική μου δουλειά να εξηγήσω σε έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Σάμπο να μην κάνει αυτό το φάουλ. Φυσικά, είναι ευθύνη μου, είμαι ο προπονητής. Αλλά δεν είναι μόνο ο Σάμπο. Διαρκώς γίνονται μικρά λάθη που οδηγούν σε μεγάλα πράγματα. Ξέρουμε πως πάει το πράγμα, όταν κερδίζεις μπορείς να ενεργείς διαφορετικά. Αρχίσαμε καλά, φτιάξαμε φάσεις, μετά έβαλαν ένα εξαιρετικό γκολ και εμείς τους δώσαμε το δεύτερο. Εκεί είναι δύσκολο, πρέπει να βάλεις επιθετικούς παίκτες. Το τελικό σκορ σίγουρα δεν ήταν καλό αλλά η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί μέσα από τα προβλήματα που έχει".

-Είσαστε καιρό με την ομάδα, δεν έπρεπε να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα η ομάδα; "Είναι διαδικασία... Μπορεί να πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει κάτι σε 2 βδομάδες αλλά δεν είναι τόσο απλό".

-Πιστεύετε ότι το ρόστερ έχει την ποιότητα για να πετύχετε τους στόχους σας; "Ασφαλώς".

Νικόλας Γωγάκης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

45η54η45η