Αδόρνο για ΑΠΟΕΛ: "Αν δεν κερδίζει ως το 60' είναι πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι δεν θα κερδίσουν"

Αδόρνο για ΑΠΟΕΛ: "Αν δεν κερδίζει ως το 60' είναι πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι δεν θα κερδίσουν"

Στο ψυχολογικό και συναισθηματικό κομμάτι που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο Άλντο Αδόρνο στο Super Monday.

Ο παλαίμαχος επιθετικός που φόρεσε με επιτυχία την "γαλαζοκίτρινη" τόνισε πως οι παίκτες των "γαλαζοκιτρίνων" θα πρέπει να είναι δυνατοί χαρακτήρες και ικανοί να διαχειρίζονται την πίεση που βάζει το "καυτό" ΓΣΠ. 

Ξεχώρισε η ατάκα του Παραγουανού προπονητή του ΠΟΞ πως όταν στο 60' ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίζει τότε δημιουργείται η αίσθηση στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα κερδίσουν.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην εκπομπή της Digital TV:

"Μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής του παρουσίασε ένα βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στον ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε αυτό τον κόσμο, σε αυτό το γήπεδο. Εγώ έπαιξα και γνωρίζω. Θέλεις υπομονή και αυτοπεποίθηση. Αν δεν κερδίζεις στο 60’ και απομένουν 30’ είναι πολύ δύσκολο αφού ο κόσμος βάζει πίεση. Νομίζουν πως δεν θα κερδίσουν. Συναισθηματικά πρέπει να είσαι έτοιμος. Χρειάζεται περισσότερη χημεία η ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται υπομονή. Είναι έμπειρος προπονητής ο Σα Πίντο. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές το ΑΠΟΕΛ αλλά η φανέλα του είναι βαρετή. Πρέπει να έχουν δυνατό χαρακτήρα οι ποδοσφαιριστές και να διαχειριστούν την πίεση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια ο Όμιλος Πηλακούτα

enter " "