Η "μεταγραφή" Απριλίου παίζει μπάλα!

Η "μεταγραφή" Απριλίου παίζει μπάλα!

Η μεγαλύτερη... μεταγραφή για το ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός. Οι οργανωμένοι οπαδοί επιστρέφουν στα... τσιμέντα. Για πρώτη φορά μετά από τον Αύγουστο του 2018, το Νότιο πέταλο θα... ζωντανέψει όπως παλιά και μαζί του θα παρασύρει Δυτική και Ανατολική κερκίδα. Ραντεβού... με αντίπαλο την Πάφο FC, στις 17:00 (LIVE Kerkida.net).

Σημαντικό ματς από κάθε άποψη για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Με νίκη μειώνει στο -4 τη διαφορά από τον Απόλλωνα και δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ετοίμασε το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στους Νταουσβίλι, "Ντέβι", Κβιλιτάια και Νατέλ. Σημαντικές απουσίες, αλλά υπάρχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ.

Και με τη βοήθεια του κόσμου, όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί σε καλή μέρα η ομάδα.

enter " "