Σε επίπεδο ηγεσίας της ΚΟΠ θα πάρει το θέμα διαιτησίας το ΑΠΟΕΛ. Όπως εξήγγειλε ήδη ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στην Cytavision (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), η αντίδραση θα είναι άμεση.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Και για το θέμα του εκπροσώπου στην ΚΟΠ, Αλέξη Ανδρέου που θα πρέπει να παρέμβει ειδικά επί του συγκεκριμένου ζητήματος αλλά και για τον ίδιο τον Χάρη Λοϊζίδη. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν αντιδράσει και άλλες φορές φέτος όμως είχαν περιοριστεί στην επικοινωνία με τον Νταμάτο (πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας).
Είναι φανερό ότι ο Ιταλός αρχιδιαιτητής δεν ανταποκρίνεται σε σχέση με τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Και είναι μια πραγματικότητα ότι τόσο στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ (όπου δικαίως διαμαρτύρονται οι γαλαζοκίτρινοι για τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν) αλλά και σε άλλα παιχνίδια, οι Κύπριοι διαιτητές ή οι Κύπριοι VARίστες έχουν αποτύχει παταγωδώς, σε φάσεις τόσο ξεκάθαρες που δυσκολεύεται κάποιος να πιστέψει ότι είναι καν θέμα αντίληψης ή αδυναμίας.
Υπήρξαν περιπτώσεις που είχαμε καταστρατήγηση κανονισμών, όμως κανένας διαιτητής δεν έχει τιμωρηθεί σε τέτοιο βαθμό που να δοθεί και ένα μήνυμα στους υπόλοιπους. Το αντίθετο. Πολλές φορές οι διαιτητές «χαϊδεύονται» με μικρές ποινές μη παρουσίας από μια αγωνιστική και αυτό διατηρεί το πρόβλημα που αντί να λιγοστεύει, μεγαλώνει επικίνδυνα.