ΑΥΤΟ που ΠΡΕΠΕΙ να προσέξει το ΑΠΟΕΛ...

Close
ΑΥΤΟ που ΠΡΕΠΕΙ να προσέξει το ΑΠΟΕΛ...

Μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στο "ΓΣΠ", ουσιαστικά εξανεμίστηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης για το ΑΠΟΕΛ στον σημερινό επαναληπτικό με την Βασιλεία στην Ελβετία.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" πρέπει να δείξουν ξανά ίδιο πρόσωπο. Έστω και αν οι πιθανότητες πρόκρισης είναι απειροελάχιστες, οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη καλούνται να σταθούν στο ύψος του ονόματος που έχει... χτίσει εδώ και χρόνια το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Κι ας αποκλειστούν...

Το κυριότερο πράγμα που πρέπει να αναχαιτιστεί, είναι η δημιουργία της Βασιλείας με μακρινές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας αφού και τα τρία γκολ που σημείωσαν οι Ελβετοί στο ΓΣΠ (όπως σωστά σημείωσε ο κόουτς χθες), ήταν με τον ίδιο τρόπο...

Στο πρώτο γκολ, ο αντίπαλος γέμισε απ' την γραμμή του κέντρου. Στο δεύτερο γκολ, ο αντίπαλος γέμισε λίγο έξω απ' την περιοχή της ομάδας του και αριστερά και το τρίτο γκολ, γέμισε ο αντίπαλος γκολκίπερ απ' το ύψος της μικρής του περιοχής.

Τρεις βαθιές μπαλιές, τις οποίες οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσαν να ανακόψουν και απ' τις οποίες προήλθαν τα γκολ της Βασιλείας.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

γδσφσδφσ

Σταύρος Παπαδημητρίου