ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΛ/“Ευχαριστώ τον Πάολο/Ο πρόεδρος είναι δεμένος με τον σύλλογο”

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΛ/“Ευχαριστώ τον Πάολο/Ο πρόεδρος είναι δεμένος με τον σύλλογο”

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ παραχώρησε δηλώσεις μετά την πρόκριση κόντρα στην Καραμπάχ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίον δεν είδα πολύ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι διότι είχαμε τα δεδομένα εις βάρος μας και ο αντίπαλος πίεζε για το γκολ στο πρώτο μέρος. Είμαστε χαρούμενοι για το μηδέν παθητικό και είναι μια φανταστική στιγμή για έναν υπέροχο σύλλογο.

"Δεν ήταν τόσο καθοριστικό το πέναλτι γιατί είχαμε αρκετό χρόνο. Παίξαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα έχοντας περισσότερη δημιουργικότητα από τον άξονα και τα άκρα. Κρατώ ότι οι παίκτες μου έπαιξαν αρκετές φορές ένας εναντίον ενός και θέλησαν να πατήσουν περιοχή. Δεν χάσαμε ποτέ τον έλεγχο μας και είχαμε ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση".

"Δείξαμε γενναιότητα και παίξαμε με καρδιά κι αυτό έκανε τη διαφορά. Αλλάξαμε πράγματα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Κυρίως ήταν η ταχύτητα με ή χωρίς τη μπάλα. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις για ένα διάστημα 15 λεπτών αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τις λύσεις στα μετόπισθεν. Μετά από εκείνο το σημείο βήμα με βήμα κερδίσαμε μέτρα και πήραμε αυτό που αξίζαμε.".

"Οφείλω να ευχαριστήσω τον Πάολο Τραμετζάνι και την προπονητική ομάδα για τη δουλειά τους. Εγώ είμαι εδώ μόνο τις τελευταίες 4-5 μέρες. Έχουμε μαζί μας τον βοηθό προπονητή που δούλεψε με τον κ. Πάολο. Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Εγώ δεν έπρεπε να πάρω κάποιο έπαινο γιατί η ομάδα έχει δουλέψει πολύ για αυτή την επιτυχία. Όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά.. Είχα την ευκαιρία να παίξω έναν τόσο ανταγωνιστικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι χαρούμενος για όλους στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο ο οποίος είναι δεμένος με τον σύλλογο και τον ευχαριστώ για την στήριξη. Ευχαριστώ και τον κ. Τέτι για τη βοήθεια".

 "Ήταν σημαντικό να δουλέψουμε στην θεωρία, να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Ένιωθα πως τα τελευταία 20 λεπτά έμειναν πίσω, γι’ αυτό βάλαμε δεύτερο επιθετικό. Ανησύχησα για τον Τόμας που είχε και την κάρτα και δεχόμασταν πίεση. Μετά το δεύτερο γκολ πήγαμε σε 4-3-3 και ελέγξαμε το ματς".

xcvvx