Έδωσε ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ο τούρκος/ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έδωσε ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ο τούρκος/ΔΗΛΩΣΕΙΣ

O τούρκος αντιπρόεδρος της Καραμπάχ, Tahir Gozal παραχώρησε δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από το ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά... "Ξέρετε δεν ήμασταν ποτέ τόσο κοντά σε αυτή την πρόκριση στην ιστορία μας. Βασικά η αρχή του κακού ήταν το γκολ που δεχθήκαμε στο τελευταίο λεπτό του ματς στην Κύπρο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν παίζουμε πάντα καλά. Η Καραμπάχ έπαιξε ένα κανονικό παιχνίδι. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία. Είχε δύο ευκαιρίες ο αντίπαλος και σκόραρε. Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση αυτή".

Αν η Καραμπάχ δεν δεχόταν γκολ στο 90+5 θα ήταν διαφορετικά τώρα;
“Σίγουρα. Θα ήταν σίγουρα διαφορετικά. Όπως είπα αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε όμως στην Ευρώπη. Στα αποδυτήρια όλοι είναι απογοητευμένοι. Θέλαμε να φύγουμε χαρούμενοι. Οι οπαδοί της ομάδας μας στήριζαν ως το τελευταίο λεπτό και τους ευχαριστώ. Η περιπέτεια μας δεν τελείωσε”.

Τι έφταιξε; Οι παίκτες δεν είχαν αυτοπεποίθηση ή το ΑΠΟΕΛ έπαιξε διαφορετικά με τον νέο κόουτς; “Ο νέος προπονητής τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Είναι γεγονός. Το ΑΠΟΕΛ είναι σπουδαίος σύλλογος. O παίκτης με το 11 (Αλ Τάμαρι) αξίζει 6 εκατομμύρια. Έπρεπε να τους αξιολογήσουμε. Δεν πρέπει να υποτιμάς ένα Ευρωπαϊκό κλαμπ”.

Αν ο Τόμας Ντολ ήταν η αιτία που έχασαν… "Δεν θα το έλεγα. Η Καραμπάχ έπαιξε πολύ καλά. Το ΑΠΟΕΛ έχασε το πρώτο παιχνίδι. Δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή αυτά συμβαίνουν”.

Πως νιώθετε μετά την ήττα από μια ομάδα που είναι φιλικά προσκείμενη προς την Ελλάδα; “Δεν με πειράζει. Έχω ένα όνειρο. Ο κόσμος να ξέρει το όνομα της Καραμπάχ. Υποδεχθήκαμε τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και τους είπαμε πως έχουμε μια δύσκολη κατάσταση".

Η Καραμπάχ θέλει νέα μεταγραφή; “Όχι χρειάζεται υποδομή και εισόδημα. Η Καραμπάχ δεν έχει άλλο εισόδημα εκτός από τους χορηγούς. Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτες όπως άλλα Ευρωπαϊκα κλαμπ και δεν μπορούμε να πουλήσουμε. Οι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν εδώ. Στην Κύπρο είναι αλλιώς, το ΑΠΟΕΛ πήρε 9 εκατομμύρια την περασμένη σεζόν από πωλήσεις. Η Κύπρος είναι μέρος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Η Καραμπάκ χορηγείται από την Azersun. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωράμε σιγά σιγά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος”.

xcvvx