Το ΑΠΟΕΛ στάθηκε καλά στη Γάνδη και το 2-0 αδίκησε την προσπάθεια της ομάδας. Γι΄ αυτό ο Σα Πίντο πιστεύει τόσο πολύ στην ανατροπή και το εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ακόμα μία... ζαριά. Στο ΓΣΠ την Πέμπτη.
Μη έχοντας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα για μια βδομάδα (μετά την αναβολή με Πάφο), έχουν όλο τον χρόνο να ανασυνταχθούν ενώ ο Πορτογάλος κόουτς ευελπιστεί να έχει όλα τα "όπλα" του στη διάθεσή του.
Από την πλευρά του ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει τον δικό του σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν έστω δύο γκολ διαφορά για να πάρουν το ματς στην παράταση. Σε τέτοια παιχνίδια είναι ο κόσμος που ωθεί τους ποδοσφαιριστές να κάνουν την ανατροπή. Είναι σε αυτό το παιχνίδι που πρέπει να μην μείνει θέση κενή από τους ΑΠΟΕΛίστες και το ΓΣΠ να είναι…. καζάνι!
Αν το ΑΠΟΕΛ τελικά τα καταφέρει, θα είναι και η πρώτη νίκη και συνάμα πρόκριση των γαλαζοκιτρίνων επί Βελγικής ομάδας!
Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο…