Μ. Σεργίδης: "Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Σωφρόνη, υπάρχουν παίκτες να καλύψουν τον Σαρφό"

Μ. Σεργίδης: "Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Σωφρόνη, υπάρχουν παίκτες να καλύψουν τον Σαρφό"

Διάσκεψη τύπου παρέθεσε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάκης Σεργίδης ο οποίος θα έχει την ευθύνη του κοουτσαρίσματος στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Τζουργκάρντεν απόντος του Σωφρόνη Αυγουστή που βρίσκεται στην Κύπρο. Στο πάνελ ήταν ο Μάριος Ηλία.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net σας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν.

Αρχικό σχόλιο Μ. Σεργίδη: "Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Έχουμε αναλύσει την Τζουργκάρντεν. Δεν είναι κοινό μυστικό, ο Ασόρο, ο Έρικσον είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές".

Ποια θα είναι η προσέγγιση σας; "Έχουμε φτάσει στο τελευταίο βήμα. Για να μπεις στους ομίλους θα πρέπει να περάσουμε ένα σοβαρό αντίπαλο. Έχουμε τον τρόπο να προσεγγίσουμε αυτό τον αγώνα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ".

Πόσο θα επηρεάσει η απουσία του Σαρφό; "Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας, αντλεί δυναμική στο γήπεδο του, είναι σε τοπ φόρμα η Τζουργκάρντεν. Όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Θα καλύψουμε την κάθε απουσία. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το κενό του Κίνγκσλει Σαρφό."

Να περιμένουμε αλλαγές; "Γνωρίζουμε τον βαθμό ετοιμότητας του αντίπαλου. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή μας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την ομάδα και να βγει το πλάνο που θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή".

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα; "Είναι κάτι διαφορετικό με τον χλοοτάπητα. Ο αγωνιστικός χώρος εδώ στην Στοκχόλμη διαφέρει από αυτόν του Καζακστάν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο".

Μάριος Ηλία:

"Περιμένουμε τον αυριανό αγώνα. Με σοβαρότητα θα παίξουμε την αναμέτρηση. Σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή μας θα τα δώσουμε όλα. Προτιμώ να προκριθούμε. Το προσωπικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα."

sccccsc

3434

ΑΠΟΕΛ43