ΜΑΤΙΤΣ: "Πήραμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο από την συμπεριφορά της Καραμπάχ και των οπαδών της"

ΜΑΤΙΤΣ: "Πήραμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο από την συμπεριφορά της Καραμπάχ και των οπαδών της"

Ο Ούρος Μάτιτς παραχώρησε δηλώσεις στην πατρίδα του μετά την μεγάλη πρόκριση του ΑΠΟΕΛ...

Αρχικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στην έδρα μας, μετά την οποία όλοι σταμάτησαν να μας πιστεύουν. Η ομάδα έμεινε συγκεντρωμένη και είχε κίνητρο. Πήραμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο από την συμπεριφορά της Καραμπάχ και των οπαδών της στο πρώτο παιχνίδι έτσι πήγαμε να κερδίσουμε και όλα τέλειωσαν καλά για εμάς.

Για το γκολ του: "Είναι πράγματα που τα δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Άνοιξα χώρο για το σουτ και το γκολ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή".

Για τον αδερφό του: "Ο Νεμάνια μου τηλεφώνησε αμέσως μετά το ματς μαζί με τη γυναίκα του. Ήταν χαρούμενος για εμάς. Θέλει να με δει στους ομίλους αλλά εγώ θα πρέπει να περιμένω. Πρέπει να προσπαθήσουμε να περάσουμε τον Άγιαξ".

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Για τον Άγιαξ: "Είναι μια φανταστική ομάδα. Τους παρακολουθώ κυρίως λόγω του Dušan Tadić, είναι ο πραγματικός ηγέτης τους. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, τους αρέσει να έχουν την κατοχή και να παίζουν ποδόσφαιρο αλλά εμείς θα πάμε για το όλα ή τίποτα. Το πρώτο παιχνίδι είναι στην Λευκωσία. Εκεί είναι πολλή η ζέστη και η υγρασία και όλες οι ομάδες που έρχονται από το εξωτερικό δυσκολεύονται να παίξουν. Θα εξαρτηθεί από το πρώτο παιχνίδι και από το πόσο καλά θα παίξουμε".

Για την μεταγραφή στο ΑΠΟΕΛ: "Η ομάδα με καλωσόρισε πολύ καλά. Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπως η Κοπεγχάγη και ο Ερυθρός Αστέρας. Είναι ο πιο μεγάλος σύλλογος εδώ και είναι πρωταθλητές τα τελευταία εφτά χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος μόνο μια φορά τα τελευταία οχτώ χρόνια δεν μπήκαν σε Ευρωπαϊκό όμιλο επομένως είναι σίγουρα ένας σύλλογος που μου ταιριάζει επειδή έχω φιλοδοξίες και στόχους. Αρχίσαμε πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και το απολαμβάνω εγώ και η οικογένειά μου".