ΜΟΥΣΑ κόντρα στα 20 γκολ παθητικό...

ΜΟΥΣΑ κόντρα στα 20 γκολ παθητικό...

Όταν ένας ποδοσφαιριστής ψάχνει την "σπίθα" για να πάρει τα πάνω του, πάντα μια καλή εμφάνιση ή ένα γκολ είναι η καλύτερη ευκαιρία για το restart και την αφετηρία για να φορμαριστεί.

Ο Μούσα μετά το ντεφορμάρισμα του, αρχίζει να βοηθάει το ΑΠΟΕΛ αλλά είναι δεδομένο πως οι δυνατότητες του είναι για πολύ περισσότερα. Οι πρωταθλητές περιμένουν το ανέβασμα του παικταρά που είναι ικανό να φέρει βαθμούς, γκολ και προκρίσεις.

Την Τρίτη (19/11) ο Αλ Τάμαρι θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει από εκεί που έμεινε την Πέμπτη (14/11) όταν και είχε περάσει Β' ημίχρονο του αγώνα με την Αυστραλία.

Θα αντιμετωπίσει μια εκ των πιο αδύνατων ομάδων της Ασιατικής ζώνης (σαν να λέμε Σαν Μαρίνο) την Κινεζική Ταϊπέι. Η συγκεκριμένη ομάδα σε 4 αγώνες αριθμεί 20 γκολ παθητικό!!! Στα τελευταία δυο παιχνίδια ηττήθηκε με 7-1 και 9-0.

Η καλύτερη ευκαιρία του Μούσα να ξεσπάσει και να ανεβάσει το ηθικό του ενόψει των πολύ δύσκολων αγώνων που έρχονται...

Αντώνης Κωνσταντινίδης

vddvdvdv