Οιωνός... τίτλου για AΠΟΕΛ!

Οιωνός... τίτλου για AΠΟΕΛ!

Η χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα ήταν η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα. Προηγήθηκε το "διπλό" στο Τσίρειο με το γκολ-πέναλτι του Μαρκίνιος στις καθυστερήσεις στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Πάνε χρόνια οι "γαλαζοκίτρινοι" να κερδίσουν δυο φορές τον μεγάλο τους αντίπαλο και πολλές φορές συνδιεκδικητή του τίτλου στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το 2/2 του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα το συναντάμε τη χρονιά του τελευταίου γαλαζοκίτρινου πρωταθλήματος.

Το 2018-2019 με προπονητή τον Πάολο Τραμετσάνι ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε στην κανονική διάρκεια τον Απόλλωνα με 5-1 (εντός) και 2-1 (εκτός). Βέβαια η τότε πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ κέρδισε ακόμη δυο φορές (3-1 εκτός/3-0 εντός) την Λεμεσιανή ομάδα στα πλει οφς και πανηγύρισε τον τίτλο.

Φέτος επανέλαβε την επίδοση προ πενταετίας και κέρδισε εις διπλούν τον Απόλλωνα, αν αυτό το "σημάδι" θα φέρει και τον τίτλο είναι κάτι που θα το δούμε στη συνέχεια.

Αντώνης Κωνσταντινίδης

FGDFGDFGDFGDDG

* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

777778κ78κ