Άρης τέλος στον Αρχάγγελο.
Οι ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασαν την πόρτα του προπονητικού με νέο αέρα, με ανεβασμένη ψυχολογία, αυτοπεποίθηση απόρροια της πολύ σημαντικής νίκης στο Τσίρειο.
Την χρειάζονταν πολύ αυτή την επιτυχία οι ποδοσφαιριστές, την έψαχναν καιρό και δικαιωματικά ξέσπασαν μπροστά στον κόσμο τους όμως όλα όσα έγιναν την Κυριακή αποτελούν παρελθόν σήμερα Τρίτη.
Τα κεφάλια... κάτω για σκληρή δουλειά έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ να βελτιωθεί, να διορθωθεί γιατί ομολογουμένως η εμφάνιση δεν ήταν η ιδανική ασχέτως αν ήρθε το τρίποντο στην Λεμεσό, στο ποδόσφαιρο αργά ή γρήγορα όταν δεν είσαι καλός θα το πληρώσεις. Βέβαια στην παρούσα φάση μετρά ΜΟΝΟ η ουσία και τίποτα ΑΛΛΟ. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει και χρειάζεται συνεχόμενες νίκες.
Στον Αρχάγγελο άρχισε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Δόξα στο Μακάρειο. Μια ομάδα που πέρσι κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μάλιστα με ανατροπή στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η ομάδα του Σακκά έχει πάρει πολύ λιγότερα απ' όσα έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Είναι ομάδα με πλάνο, δυσκολοκατάβλητη και θα πρέπει οι "γαλαζοκίτρινοι" να είναι αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα φτιάξουν. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ στο πολυπόθητο 3 στα 3.
Όσον αφορά τις επιστροφές θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις κατά πόσον θα αυξηθούν οι επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή. Για την ώρα δεν έχει διαφοροποιηθεί το σκηνικό στους τραυματισμούς.
Αντώνης Κωνσταντινίδης
