Ζητά να γίνουν την ίδια ώρα το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ και Πάφος-Άρης

Ζητά να γίνουν την ίδια ώρα το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ και Πάφος-Άρης

Να διεξαχθούν την ίδια ώρα οι αγώνες ανάμεσα σε Πάφο-Άρη και Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ζητά η Παφιακή ομάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Παφιτών η Διοίκηση της ομάδας θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπάρξει σέντρα την ίδια ώρα. Παράλληλα γίνεται κάλεσμα προς τον κόσμο να κατακλύσει το "Στέλιος Κυριακίδης".

Οι αγώνες έχουν οριστεί να γίνουν στις 25 Φεβρουαρίου με τον αγώνα της Πάφου να αρχίζει στις 17:00 και το "αιώνιο" στις 19:00.

Όλη η προσοχή μας στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας, στην έδρα μας απέναντι στον Άρη Λεμεσού!

Η επόμενη αγωνιστική θα μας βρει όλους στο Στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" και ολοι μαζί σαν ένα θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα! 

Εκ μέρους της Διοίκησης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε και οι δύο αγώνες της ημέρας να διεξαχθούν την ίδια ώρα. 

👊ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΦΟΣ!!!