Δόξα/Ευχαριστίες σε ΠτΔ, επίσημο... με Απόλλωνα και συναυλία

Δόξα/Ευχαριστίες σε ΠτΔ, επίσημο... με Απόλλωνα και συναυλία

Η Δόξα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εργασιών πλήρους αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού του γηπέδου στην Περιστερώνα. Θερμές ευχαριστίες στον ΠτΔ και εγκαίνια στις 7/7 από τον Νίκο Αναστασιάδη, πρώτο ματς στο γήπεδο με Απόλλωνα (σ.σ φιλικό στις 10/7) και συναυλία στις 4/9 με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Πιο αναλυτικά:

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς, μετά από αγώνα 15 χρόνων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση των εργασιών πλήρους αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού του γηπέδου στην Περιστερώνα και την αξιοποίησή του, μέχρι την επιστροφή στην Κατωκοπιά, ως προσωρινή έδρα της ομάδας μας. Με την ευκαιρία αυτή το Σωματείο μας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο κο Νίκο Αναστασιάδη, χωρίς την στήριξη του οποίου θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση  ενός σημαντικότατου έργου αθλητικής υποδομής στην περιοχή της δυτικής Λευκωσίας. 

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έναρξη  σειράς εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο προγραμματίζονται οι πιο κάτω εκδηλώσεις/δραστηριότητες.

1) ΔΕΥΤΕΡΑ 20 Ιουνίου 2022
- Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση

2) ΠΕΜΠΤΗ 7 Ιουλίου 2022 
-Εγκαίνια ποδοσφαιρικού γηπέδου από τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Νίκο Αναστασιάδη

3) ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Ιουλίου 2022 
- Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς – ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού

4) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29  Ιουλίου 2022 
- Χορός του Καρπουζιού στο ανακαινισμένο οίκημα του Σωματείου στην Περιστερώνα

5) ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Σεπτεμβρίου 2022 
- Συναυλία με την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου στο γήπεδο του σωματείου μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΚΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ