Τον αγώνα του Απόλλωνα με την ΕΝΠ σχολίασε ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μιλώντας στην Digital TV και την εκπομπή SUPER MONDAY με τους Θωμά Φραντζή και Στέλιο Αναστασίου.
"Η ομάδα της ΕΝΠ έδειξε τις προηγούμενες αγωνιστικές διάφορες αδυναμίες, όμως στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο τακτικά και σε φάση άμυνας και σε επίθεση. Θεωρώ ότι έγινε αρκετή δουλειά, ώστε να παρουσιαστεί με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Παραλιμνίου".
"Ο Απόλλωνας έπαιξε λίγο με τη φωτιά... Μου άρεσε η πνοή και η ενέργεια που έδωσε ο κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε αυτή την ενέργεια στα γήπεδα. Δεν θέλουμε εκκλησία τα γήπεδα, θέλουμε ενέργεια...Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα για όλους μας".
"Στο τέλος θεωρώ ότι ο Απόλλωνας άξιζε τη νίκη... Είναι καινούργια ομάδα με νέους παίκτες. Ο Απόλλωνας θα κάνει ζημιά σε αρκετές ομάδες, δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι του. Είναι ερωτηματικό που μπορεί να φτάσει, έχει προοπτική ο Απόλλωνας".
Το βίντεο της εκπομπής
