Φανούριος: “Την Κυριακή θα είναι κάτι το μεγαλειώδες"

Close
Φανούριος: “Την Κυριακή θα είναι κάτι το μεγαλειώδες"

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή "Στην Κερκίδα" για τη φιέστα που θα γίνει την Κυριακή στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο για να γιορτάσουν ομάδα και κόσμος μαζί το πρωτάθλημα.

"Γίνονται οι διεργασίες για να κάνουμε μια φιέστα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Ο κόσμος του Απόλλωνα ζει και αναπνέει για τις δύο φιέστες, την Κυριακή στο γήπεδο και τη Δευτέρα με το λεωφορείο στους δρόμους". 

"Καλώ τον κόσμο να έρθει από νωρίς. Θα είναι ρεκόρ τουλάχιστον 20ετίας. Όλοι κυκλοφορούν με φανέλες του Απόλλωνα στην πόλη. Έρχονται συνέχεια στην μπουτίκ για να είναι ομοιόμορφα όλοι στη φιέστα. Θα εργαστούμε μέχρι αργά. Θα υπάρχει συνεργείο της μπουτίκ στη Δυτική τη μέρα του αγώνα. Το Τσίρειο την Κυριακή θα ντυθεί στα χρώματα του Απόλλωνα. 11 χιλιάδες εισιτήρια έχουν εκδοθεί, κάποιες δεκάδες έχουν μείνει και θα εξαντληθούν σήμερα. Δεν θα έχει ταμεία την Κυριακή. Υπάρχει ένας παροξυσμός, είναι πλέον το ξέσπασμα του κόσμου του Απόλλωνα".

"Ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει πως πρέπει να συμπεριφερθεί και προτρέπουν ο ένας τον άλλον να παραμείνουν στις κερκίδες τη μέρα της φιέστας. Υπάρχουν πολλά μηχανήματα στον αγωνιστικό χώρο και δεν πρέπει να μπει κανείς στο γήπεδο. Θα υπάρχει ένα πρόγραμμα απολαυστικό για όλους μας. Θα είναι κάτι το μεγαλειώδες. Όλο το προσωπικό εργάζεται για τη φιέστα. Η ομάδα θα παραταχθεί με ότι καλύτερο διαθέτει και θα προσπαθήσουμε να αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

ερφγερ

Αντρέας Ροκόπος