"Χρειαζόμαστε πίσω τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη"

 "Χρειαζόμαστε πίσω τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη"

Δείτε όσα δήλωσε ο Μπογκντάν Αντόνε στη διάσκεψη τύπου μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας...

"Να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα. Αυτή η τρομερή ατμόσφαιρα έδωσε πάθος στους παίκτες. Θέλω δίπλα μας και πάλι τον πρόεδρο. Είναι σημαντικός τον χρειαζόμαστε. Μαζί του να χτίσουμε το μέλλον. Όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε στο μέλλον".

"Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου. Είμαι περισσότερο περήφανος για το πάθος και τη μαχητικότητα τους παρά για τα αποτελέσματα. Είμαι τυχερός που έχω ηγέτες στην ομάδα όπως ο Χάμπος, ο Πίττας που όλοι τους ακολουθούν".

"Ευχαριστώ τους οπαδούς. Ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενος είναι που τους κάνουμε περήφανους. Ήμουν ποδοσφαιριστής εδώ, πέρασα τρομερές στιγμές. Σήμερα πριν μπούμε στα αποδυτήρια τους είπα ότι σήμερα θα παίξουμε για τους οπαδούς που θα γεμίσουν το γήπεδο. Η διακοπή δεν με προβληματίζει. Χρειαζόμαστε τη ξεκούραση".

""Δεν έχω ειδικό πλάνο. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πάντα έχεις πίεση. Στις καλές ομάδες οι ομάδες κάνει καλό. Είμαστε οι πρωταθλητές, είμαστε ο Απόλλωνας, πίεση πάντα θα υπάρχει".

"Είναι λυπηρό ο τραυματισμός του Χαμάς. Ίσως χρειαστεί να παίξει ο Μπαρούν (βοηθός προπονητής) ή ο Γιώργος ο Βασιλείου στη θέση αυτή (χαμόγελα)....Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι ο Ρομπέρζ. Είμαστε χαρούμενοι που θα επιστρέψει".

 * Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ςγβωερφωτβ