Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χάμπος στη κάμερα της Cytavision μετά την νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ....
"Ήταν η πρώτη νίκη μετά από καιρό. Είναι η πιο σημαντική του φετινού πρωταθλήματος. Η δουλειά δεν έγινε ακόμη, έχουμε ακόμη 2 παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι. Είναι εξιλέωση για όλους τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα, για αυτόν τον σύλλογο. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Να είμαστε συγκεντρωμένοι".
"Μπορεί να μην παίξαμε ποδόσφαιρο με θέαμα αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε τους τρεις πόντους, μόνο αυτό έχει σημασία".
"Η δίψα για το πρωτάθλημα είναι μεγάλη. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό, δεν είμαι έτοιμος να μετακομίσω σε άλλη κυπριακή ομάδα αυτή τη στιγμή απλά στόχος μου είναι το πρωτάθλημα, μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου".
"Φέτος έχουμε μια δεμένη ομάδα, από την αρχή του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα ήρθαν από μόνα τους, ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε σε εμάς".
Φυτούλα Μωυσέως
