ΠΟΙΟΣ ευθύνεται Γιοβάνοβιτς ή Πεϊμπέρνς; H άποψη του Ν. Μαρτίδη

ΠΟΙΟΣ ευθύνεται Γιοβάνοβιτς ή Πεϊμπέρνς; H άποψη του Ν. Μαρτίδη

Ο Απόλλωνας δέχθηκε ένα "φτηνό" γκολ και έδωσε το καθοριστικό προβάδισμα στον Άρη στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Ένα προβάδισμα που άνοιξε... τον δρόμο για την ομάδα του Σπιλέφσκι να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη. Ένα τραγικό λάθος που προήλθε από την ασυνεννοησία των Γιοβάνοβιτς - Πεϊμπέρνς με αποτέλεσμα ο Κακόριν να πετύχει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Ποιος ευθύνεται για το λάθος; Ο Νικόλας Μαρτίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δευτέρας, "Super Monday" και εξέφρασε την άποψη του για το ποιος φέρει την ευθύνη για το λάθος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

"Eπιρρίπτω ευθύνη στον τερματοφύλακα γιατί στο τελευταίο δευτερόλεπτο φώναξε του αμυντικού γιατί φάνηκε πως τελευταία στιγμή γυρίζει για να μην βρει τη μπαλα γιατί θα την έπαιρνε ο τερματοφύλακας. Η μπάλα όμως τον βρήκε ούτως ή αλλιώς γιατί ήταν ακριβώς από πάνω του. Αν φώναζε ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα ο τερματοφύλακας ο αμυντικός θα έφευγε από την μέση. Για μένα το καλύτερο ήταν να περίμενε στα τρια μέτρα και να του κάνει πάσα πίσω ο Πεϊμπέρνς. Του φωνάζει και προσπαθεί να φύγει από την μέσα αλλά άργησε να του φωνάξει. Κάνει κίνηση να αποφύγει την μπάλα ο Πεϊμπέρνς λόγω της φωνής του Γιοβάνοβιτς. Είναι τραγικές λεπτομέρειες σε αυτό το επίπεδο".

Το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY -Β΄ Μέρος

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

enter " "