Τα συλλυπητήρια των ομάδων μας για τον Μότσα

Τα συλλυπητήρια των ομάδων μας για τον Μότσα

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο πρώην προπονητής της Εθνικής Κύπρου και αρκετών ομάδων στο νησί μας Μότσα Βούκοτιτς.

Ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής της εθνικής μας ομάδας των αντρών για μία τριετία από το 2001 μέχρι το 2004. Εργάστηκε  επίσης και σε άλλες κυπριακές ομάδες όπως ο Απόλλων, η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας. 

Τα συλλυπητήρια μηνύματα των ομάδων μας:

Νέα Σαλαμίνα:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην προπονητή μας Μότσα Βούκοτιτς, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 71 ετών. Ο Μότσα Βούκοτιτς τίμησε τον πάγκο της ομάδα μας την περίοδο 1994-96 και υπήρξε διαχρονικός φίλος και υποστηρικτής του Σωματείου μας. Μεταξύ άλλων, κάθισε και στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου την περίοδο 2001-2004.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Στο καλό Μότσα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ"

Απόλλωνας:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής (03/12).

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού τη διετία 1996-1998.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

ΚΟΠ:

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του Μότσα Βούκοτιτς  σε ηλικία 71 ετών. Ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής της εθνικής μας ομάδας των αντρών για μία τριετία από το 2001 μέχρι το 2004. Εργάστηκε  επίσης και σε άλλες κυπριακές ομάδες όπως ο Απόλλων, η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Εθνικός Άχνας:

"Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Εθνικού Άχνας αποχαιρετά σήμερα με τεράστια θλίψη ένα άνθρωπο που έγραψε την δίκη του ιστορία στην ομάδα μας, τον κ. Βούκοτιτς - τον Μότσα μας.

Ένας τεράστιος ποδοσφαιριστή, ένας τεράστιος προπονητής μα πάνω από όλα ένας τεράστιος άνθρωπος, ένας τεράστιος κύριος.

Ο Εθνικός μας μεγάλωσε σαν ομάδα μαζί του και έζησε στιγμές «τρέλας» μέσα και έξω από το γήπεδο.

Σε ευχαριστούμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα Μοτσα μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του που ζήσαμε και αγαπήσαμε τόσο πολύ."