Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα για τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τη Freedom 24 Krasava ENY Ύψωνα.
"Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις μπήκαν στην άκρη και κινούμαστε πλέον σε φουλ ρυθμούς πρωταθλήματος, με τον πρώτο εντός έδρας αγώνα να είναι προ των πυλών. Πάνε εξάλλου μήνες από την τελευταία φορά που μύρισε έδρα αυτό το γήπεδο..
Τα πολλά λόγια περισσεύουν. Φουλ ρυθμούς είπαμε και έτσι θα πράξουμε. Μπαίνουμε σε ρυθμούς αγώνα από αύριο στο σωματείο με όλα τα απαραίτητα και ετοιμαζόμαστε για την Παρασκευή, όπως μόνο εμείς ξέρουμε!
ΥΓ. Έκπληξη μας έχει προκαλέσει η αστυνομία που ακόμη δεν έκανε τα αδύνατα δυνατά για να υπάρχουν μονο 800 οπαδοί μας στο γήπεδο. Μπράβο ρε μάγκες, δεν περιμέναμε τέτοια βελτίωση σε θέματα αστυνόμευσης σε μερικές μόνο μέρες!
ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.. "
Δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής SUPER MONDAY για τη νέα σεζόν με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου: