ΘΥΡΑ 1/Ζητά παραίτηση Μακρίδη σε 24 ώρες

ΘΥΡΑ 1/Ζητά παραίτηση Μακρίδη σε 24 ώρες

Οι οργανωμένοι οπαδοι του Απόλλωνα ζητούν από τον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Μακρίδη την άμεση παραίτησή του, με ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τα μεσάνυχτα,γύρω στις 01:00.

Ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στην οικογένεια του Απόλλωνα, μετά την ήττα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Με την επιστροφή της ομάδας στη Λεμεσό εκτυλίχθηκε το σκηνικό με οργανωμένους και Μακρίδη. 

"Αν σε 24 ώρες δεν υποβάλει την παραίτηση του, τίθεται υπόλογος των πράξεων του, γι' αυτό τοποθετούμαστε και δημόσια!" τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά...

"26/01/2023: Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας λαμβάνουν την τελευταία τους προειδοποίηση εν ώρα προπόνησης στο Κολόσσι. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΛΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..

03/02/2023: Έχουμε ήδη προειδοποιήσει, με την λήξη του σημερινού αγώνα τον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Μακρίδη, πως αν σε 24 ώρες δεν υποβάλει την παραίτηση του, τίθεται υπόλογος των πράξεων του, γι' αυτό τοποθετούμαστε και δημόσια!

Ο ΚΛΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..."

 * Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

777778κ78κ