ΑΠΟΨΗ Βέσκο για Μουντιάλ και... Σερβία

ΑΠΟΨΗ Βέσκο για Μουντιάλ και... Σερβία

Στο πλαίσιο της εκπομπής Football Academies στην Digital ΤV o Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαϊλοβιτς σχολίασε το τι είδαμε μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Τι είπε για την χώρα του Σερβία και για το ποια ομάδα του άρεσε περισσότερο… 

''Όλοι είδαμε την μεγάλη έκπληξη με την ήττα της Αργεντινής αφού όλοι πιστεύαμε ότι είναι το πρώτο φαβορί μαζί με την Βραζιλία. Νομίζω υποτίμησε αρκετά αυτό το παιχνίδι και το πλήρωσε. Ακόμα είναι ξεκίνημα και όλες οι ομάδες είναι επιφυλακτικές. Πλέον όλες οι ομάδες γυμνάζονται και προετοιμάζονται το ίδιο. Μπορούν να κάνουν ανάλυση αντιπάλου. Βλέπουμε και από το πρωτάθλημά μας πόσο έχουν μειωθεί οι διαφορές. 

Η Γαλλία έκανε καλό ξεκίνημα με έναν Εμπαπέ που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ας μην ξεχνάμε είναι η τελευταία κάτοχος. Φυσικά πρέπει να πω κάτι και για την χώρα μου που φέτος έχει μια πολύ καλή ομάδα. Είναι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο μαζί με Βραζιλία, Καμερούν και Ελβετία. Αν καταφέρει να περάσει από αυτόν τον όμιλο μπορεί να πάει πολύ καλά στο Μουντιάλ. Πιστεύω θα δούμε και άλλες εκπλήξεις''. 

Παναγιώτης Χριστοφή